Dimarts 5 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Les biblioteques comunals d’Encamp commemoren el Dia Universal dels Drets dels Infants amb diferents activitats

Les biblioteques comunals d’Encamp commemoren el Dia Universal dels Drets dels Infants amb diferents activitats

Les activitats començaran el dia 13 de novembre i finalitzaran el dia de l’efemèride

La primera activitat es realitzarà a la Biblioteca Comunal d'Encamp els dies 13, 14 i 15 de novembre, de 17.30 a 19 h, amb un taller adreçat a un públic infantil i juvenil que consistirà a confeccionar un mural de gran format on es recolliran diferents drets dels infants. L'objectiu d'aquesta activitat és posar en coneixement dels nens i de les nenes quins són els seus drets universals.

La mateixa activitat es repetirà a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa els dies 16 i 17 de novembre, a partir de les cinc de la tarda.

L’acte principal arribarà el dia de l’efemèride, el 20 de novembre, d'11 a 12.30 hores, moment en què la Biblioteca Comunal d’Encamp acollirà un acte commemoratiu amb la participació dels alumnes de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp i la col·laboració de la presidenta del Comitè d'Unicef d'Andorra, Marta Alberch.

L'activitat començarà amb la lectura d'alguns dels 54 articles aprovats a la Convenció dels Drets de l'Infant i continuarà amb l'escriptura en una targeta, per part dels alumnes (12 a 15 anys), d'una paraula, frase o reflexió relacionada amb qualsevol dels 54 articles llegits prèviament. Aquestes targetes quedaran exposades a l'arbre dels 'Drets dels infants', que acompanyarà al mural que s'haurà realitzat al taller dels dies 13, 14 i 15 de novembre.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200