Dimecres 29 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / La trobada Inter-AND-Line torna a Encamp

La trobada Inter-AND-Line torna a Encamp

Del 29 de juny a l’1 de juliol, Encamp acollirà la setena edició de la trobada internacional de ball en línia organitzada per l’associació Ball en Línia Principat d’Andorra

L'associació Ball en Línia Principat d'Andorra (BELA) organitza la setena edició de l'Inter-AND-Line, una trobada internacional de ball en línia on els participants gaudeixen d'aquesta modalitat de ball, compartint-la amb ballarins vinguts de diversos països.

L'esdeveniment tindrà lloc a la sala de festes i de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol. A més de poder gaudir de ball lliure amb les coreografies més destacades i de tots els nivells i estils, s'impartiran tallers per ensenyar algunes de les darreres coreografies.

Tanmateix, s'oferiran classes de tècnica per a tots aquells que vulguin millorar en els diferents estils com el waltznightclubwcscubanpolkaecs. A més, dissabte al vespre hi haurà una exhibició realitzada per diferents grups amb els seus instructors.

Les inscripcions s’han de formalitzar directament a l’associació a través del correu electrònic belandorra@gmail.com.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200