Divendres 29 de Maig de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / La Spartan Race Andorra serà el 5 i 6 de setembre

La Spartan Race Andorra serà el 5 i 6 de setembre

La cursa, que va portar a Encamp unes 5.000 persones l’any passat, es trasllada de data pel coronavirus, ja que inicialment estava prevista pels dies 13 i 14 de juny
La Spartan Race Andorra serà el 5 i 6 de setembre

Participant de l'Spartan Race

Amb l’objectiu de preveure la seguretat de tots els participants, com a màxima prioritat per a l’organització, la Spartan Race es traslladarà al 5 i 6 de setembre d’enguany. Enlloc del 13 i 14 de juny que es quan estava prevista inicialment abans de l’inici de l’emergència sanitària.

Des de l’organització de la Spartan Race Andorra, durant les darreres setmanes, s’ha estat valorant la situació actual,  i tot i que, s’albira una situació de millora en un futur proper, la pandèmia no està superada i per tant, es considera l’ajornament com una bona solució, i més tenint en compte les limitacions existents decretades pel Govern que impedeixen la celebració d’esdeveniments que reuneixen a més de 1.000 persones. La darrera cursa va reunir a Encamp uns 5.000 participants.
La inscripció es manté automàticament, sense haver de realitzar cap tràmit, en qualsevol de les modalitats de la cursa: Ultra, Beast, Super, Sprint, Kids i Hurricane Heat. I la programació d’horaris, hores de sortida, etc es conserven exactament igual.
L’organització ha comunicat a tots els futurs participants el canvi de dates, tot i així, es posa a disposició el correu: spain@spartanraceeurope.com, per contactar amb l’organització de la cursa i resoldre dubtes o incidències i el web: www.spartanrace.es
Des del Comú d’Encamp es valora positivament el canvi de data, per així poder mantenir aquest esdeveniment en terres encampadanes per cinquè any consecutiu.
Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200