Dissabte 28 de Maig de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / La sessió del Consell de Comú d’Encamp dóna llum verda al projecte de la Cabeca

La sessió del Consell de Comú d’Encamp dóna llum verda al projecte de la Cabeca

La sessió del Consell de Comú d'Encamp ha aprovat aquest dilluns el projecte d'urbanització del Pla Parcial de la Cabeca que permetrà reorganitzar la zona cèntrica.

Tal com ha explicat el cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, el projecte és “important per la parròquia perquè pot ajudar a reactivar tant el país com la parròquia”.  També ha indicat que el sector privat ha indicat que el projecte és viable i permetrà la creació de llocs de treball. A partir d’ara, la promotora té llum verda per començar a urbanitzar i posar serveis a la zona.

La minoria s’ha mostrat favorable al projecte tot lamentant el retard en la posada en marxa del projecte.  La consellera d'SDP, Eluska Galdós, creu que el projecte s’ha dilatat per “poca implicació del Comú". Tot i això, ha indicat que  el projecte permetrà  “la sortida de la crisi. Per la seva part, el conseller del PS, Joan Sans, ha criticat l'endarreriment tot i que ha indicat que la Cabeca és "un revulsiu" per a la parròquia.

La sessió també ha permès renovar les pòlisses de crèdit i s’ha demanat un préstec de 2 milions d'euros per a les obres de la zona esportiva de Prada de Moles. Sans ha demanat un aclariment entorn de l’endeutament i la inversió del Comú. El cònsol major ha recordat que l’acció de govern ha servit per sanejar les finances comunals treballant per passar del curt al llarg termini.

Per últim, el Comú ha imposat una sanció de 50.000 euros a Construccions Boïgues per envair part de la voravia amb el mur d'una edificació del Pas de la Casa. L'empresa té 2 mesos per restituir l'obra.

Comparteix
arxivat sota: ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200