Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa culinària de l'APAE arriba a la seva XXII edició

En total s’han presentat 27 plats elaborats amb verdures, llegums, pollastre i /o porc, i postres amb ingredients de lliure elecció.
La Festa culinària de l'APAE arriba a la seva XXII edició.

L’encarregat de tastar tots els plats i escollir-ne els cinc finalistes ha estat Pep Escolà, del Rebost del Padrí, que després d’una anàlisi detallada de totes les receptes, ha escollit com a guanyadors:

Primer premi - Civet de costella de porc amb samfaina realitzat per Lita Valls.
Segon premi – Sushi a l’andorrana elaborat per Lorena Palacios.
Tercer premi – Pastís de Halloween realitzat per Maria Lluisa Sieurac.
Quart premi – Semifred de nata a càrrec de Lluisa Palacios.
Cinquè premi – Cigrons amb callos de Silvio Llorenç.
L’estona que ha durat la deliberació del jurat ha estat amenitzada pel jove Cor d’Encamp, que hi han delectat als assistents amb un petit recital de tres cançons.
En acabar el lliurament de premis s’ha procedit al sopar. La vetllada ha acabat amb un quinto.