Dimecres 18 de Maig de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / La Comissió de Festes d’Encamp presenta el programa d’actes de Carnaval

La Comissió de Festes d’Encamp presenta el programa d’actes de Carnaval

El pròxim dissabte 14 de febrer, es donarà el tret de sortida a la festa més esbojarrada de l’any amb la tradicional penjada del Carnestoltes.

Dissabte 14 de febrer es donarà el tret de sortida a les activitats de Carnaval amb la tradicional penjada del Carnestoltes a la plaça del Consell entorn les 12 hores i,  tot seguit, l’Esbart Sant Romà realitzarà una demostració per a tots els assistents. A les 14.57 hores, les activitats es traslladaran a Prada de Moles on s’iniciarà una desfilada de carrosses pels principals carrers del poble que comptarà amb l’acompanyament de la batucada Percudium.

Els més petits de la parròquia també podran gaudir de l’espectacle infantil Jugajoglars, a les 17.28 hores a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.  El mateix espai, al voltant de les 19 hores, acollirà el ball de tarda a càrrec de  l’orquestra La Pasarella. A les 22.27 hores la mateixa formació serà l’encarregada de dinamitzar el ball de nit que clourà amb una discoteca mòbil. A l’1.30 hores el grup de versions Punkers Love 80 prendrà el relleu, i a partir de les 2 hores, en un segon ambient situat a la sala de congresos, actuaran els andorrans Dj. Shim i Dj. Loorien.

Els actes previstos per a diumenge 15 de febrer s'iniciaran a les 6.34 hores amb la tradicional despertada general pels carrers del poble. A les 8.16 hores tindrà lloc la matança del porc i mig a la plaça dels Arínsols. Quan hagin passat pocs minuts de les 16 hores s’iniciarà el judici dels contrabandistes que anirà acompanyat d’una botifarrada popular.  El concurs de disfresses infantil tindrà lloc a partir de les 17.38 hores a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp precedit d’un espectacle infantil a càrrec d’Una de viatge. L’orquestra Pasarella serà la mestra de cerimònies durant el ball de tarda cap a les 19.12 hores i el de nit a partir de les 22.30 hores. Durant aquesta última cita de diumenge tindrà lloc el concurs de disfresses a la mateixa sala de festes del Complex esportiu. Per posar el punt final a la jornada, es comptarà amb una discoteca mòbil amb Dj. Moncho.

El Ball de l’Óssa, declarat festa d’interès nacional, donarà el tret de sortida a les activitats de dilluns 16 de febrer. Aquesta activitat s'iniciarà a les 16.03 hores amb la xaranga Rolling Band i finalitzarà amb el repartiment d’allioli. Així, l’aparcament del Prat de l’Areny serà l’epicentre de la festa fins que a les 17.39 hores passi el relleu al Complex Esportiu i Sociocultural, on Albert Show distraurà els més petits de la família amb el seu espectacle. La jornada seguirà a les 22.30 hores al mateix lloc amb el ball de nit a càrrec de l’orquestra Tropikana i la gran festa Midnight. Cap a les 03.12 hores tindrà lloc la confitada.

Dimarts 17 de febrer el Carnaval s’iniciarà a les 17.34 hores amb un espectacle infantil a càrrec de Disco baby amb l’Anna, que tindrà lloc a la sala de congressos del Complex esportiu. A les 19.11 hores es despenjarà el Carnestoltes. A partir de les 22.26 hores tindrà lloc el ball de nit amb l’orquestra Aquario a la sala de festes del Complex Esportiu on, cap a les 00.22 hores començarà l’Operació del Carnestoltes que comptarà amb l’actuació estel·lar de Los Chunguitos. Les activitats d’aquesta jornada conclouran amb una discoteca mòbil a càrrec de Dj. Sesklife.

Finalment, dimecres 18 de febrer, se celebrarà la tradicional sardinada popular a la plaça dels Arínsols a les 20.44 hores i es donarà pas a la  lectura de les últimes voluntats del Carnestoltes. Per acabar, cap a les 22.30 hores, es podrà gaudir de l’espectacle de foc a càrrec de Foc la raspa i de la cremada del Carnestoltes. Estigueu a l’aguait perquè també hi haurà el Cullerot i la seva cendra!

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200