Dimarts 5 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / L'Óssa d'Encamp arriba a la parròquia per centralitzar i dinamitzar el turisme

L'Óssa d'Encamp arriba a la parròquia per centralitzar i dinamitzar el turisme

El Comú d’Encamp ha presentat, aquest dimarts, la primera novetat en política turística de la temporada: l’Óssa d’Encamp.

Tal com ha explicat  el cònsol menor, Jordi Torres, acompanyat de la directora de Promoció Econòmica i Turisme, Anna Majoral, la parròquia disposa d’una oferta diversificada i mancava un element centralitzador. Per aquest motiu, l’equip de turisme ha decidit crear la figura de l’Óssa. Aquest personatge constitueix un element “amic” que aproxima de forma simpàtica l’oferta d’Encamp al turista i al ciutadà.

L’objectiu d‘aquesta figura és dinamitzar i centralitzar l’oferta turística de la parròquia. Tal com ha explicat el cònsol menor, l’Óssa vol ser una porta amiga a tots aquests continguts.

La primera tasca d’aquest personatge serà donar suport a la campanya d’estiu, treballant  principalment en tres eixos: patrimoni cultural, natural i, sobretot, el Funicamp. Per poder fer aquesta tasca, l’Óssa té a la seva disposició diversos canals d’expressió. A la pàgina web de turisme d’Encamp es trobarà el blog de l’Óssa, on s’aniran explicant, des d’un punt de vista subjectiu, les activitats que tinguin lloc a la parròquia. A més, l’Óssa realitzarà accions de promoció tant a dins del Principat d’Andorra com a fora. Per posar dos exemples, el dia 2 de maig visitarà Escaldes-Engordany i durant els partits de final de les seccions del FC Barcelona serà present al Palau blaugrana.

Des del Comú s’ha posat a disposició de tots els actors turístics d’Encamp i el Pas de la Casa aquesta figura i s'ha explicat que l'Óssa es donarà a conèixer a tots els ciutadans. En aquest sentit, aquest mateix dimecres amb motiu de Sant Jordi, l’Óssa passejarà pels carrers de la parròquia per presentar-se a la gent.

 

 

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200