Dissabte 28 de Maig de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / L'exposició "Mirades sobre el Pas de la Casa, entre fotografia i sociologia" s'instal·larà al Pas de la Casa

L'exposició "Mirades sobre el Pas de la Casa, entre fotografia i sociologia" s'instal·larà al Pas de la Casa

El pròxim 26 de novembre a les vuit del vespre s'inaugura la mostra, que estarà ubicada a l'Oficina de Turisme del Pas de la Casa fins al 8 de gener del 2016.

El Comú d’Encamp i el CRES (Centre de Recerca Sociològica) de l’Institut d’Estudis Andorrans informa de la inauguració de l’exposició: Mirades sobre el Pas de la Casa, entre fotografia i sociologia organitzada pel CRES i el CERTOP (Centre d’Étude et de Recherche Travail Organisation Pouvoir de la Universitat de Toulouse), i amb la col·laboració de l’Ambaixada de França a Andorra, la Representació del Co-príncep francès, el Comú d’Encamp, la Universitat de Toulouse Jean Jaurès, i el CNRS (Centre National de la Recherche Scientifique).

Aquesta exposició, que combina dues disciplines com són la fotografia i la sociologia, pretén anar més enllà dels estereotips associats a la vila del Pas de la Casa i donar a conèixer la realitat que s’hi viu. A través de les fotografies podrem apropar-nos a l’emoció i a la intimitat de l’indret, i l’aproximació sociològica ens situarà en el context històric, social i econòmic actual.

La inauguració tindrà lloc el 26 de novembre a les 20h a la Sala d’Exposicions de l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200