Dimarts 5 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / IX concurs d’embelliment floral

IX concurs d’embelliment floral

Encamp i el Pas de la Casa organitzen un any més el concurs d’embelliment floral.

L’esdeveniment, organitzat pel Departament d’Higiene i Medi Ambient, està obert a tot comerç situat a Encamp o al Pas de la Casa i a qualsevol ciutadà resident a la parròquia. El jurat estarà constituït pels membres de la Comissió d’Higiene i de Medi Ambient, el cap de la secció de jardins i per un tècnic de jardineria. Les propostes presentades s’estudiaran durant els mesos de juliol i agost.

Com en cada edició el concurs consta de 4 categories tant a Encamp com al Pas de la Casa. Així hi ha xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències i comerços. Les úniques normes per poder participar-hi és que els testos situats en els balcons i a les zones enjardinades s’han de veure des de la via pública. En el moment de la valoració el jurat tindrà en compte la varietat de flors exposades i la seva composició, la cura dels testos i l’adequació de l’entorn.

Els tres primers classificats en les categories de xalets i edificis, i hotels i residències tindran un premi de 500 euros, 250 euros i 150 euros, respectivament. Mentre que en les categories d’apartaments i pisos, i comerços els premis seran de 250 euros pel primer, de 125 euros pel segon i de 75 euros pel tercer. A tots els participants se’ls obsequiarà amb un sobre de llavors.

Per poder concursar, cal presentar la butlleta de participació a Tràmits del Comú d’Encamp o del Pas de la Casa abans de l’1 de juliol del 2015.

El repartiment de premis es portarà a terme durant la tardor del 2015 al Comú d’Encamp i al despatx de tràmits del Pas de la Casa.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200