Dimecres 31 de Maig de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Inscripcions per a les activitats esportives d’Encamp

Inscripcions per a les activitats esportives d’Encamp

Aquesta temporada s’inclourà el rugbi per a infants, i el vòlei, la defensa personal, el Budo Taijutsu i el Krav Maga per a adults

El Comú d’Encamp obre les inscripcions per a les activitats esportives a partir de l’1 de setembre. Els infants i joves de la vila d’Encamp podran gaudir d’activitats aquàtiques com la natació, el waterpolo o canoa caiac, diverses arts marcials, des del taekwondo al judo, passant per la lluita lliure, el karate i el kung-fu, i esports col·lectius com el futbol, el futbol sala o el rugbi, una de les novetats d’enguany. A més, també s’ofereixen activitats gimnàstiques com la rítmica, l’artística i el ioga infantil, o d’altres esports, com el tir amb arc i el tennis taula.

D’altra banda, els infants i joves del Pas de la Casa podran gaudir d’activitats com la natació, les arts marcials com el judo o el karate, i d’esports col·lectius com el futbol o el rugbi, també novetat en aquesta vila encampadana.

Pel que fa als adults, Encamp proposa un reguitzell d’activitats dividides en aquàtiques, com la natació, el manteniment aquàtic i canoa caiac, i les arts marcials, en què es podrà practicar taekwondo, kungfu, sanda, o tres disciplines noves com el Krav Maga, la defensa personal i el Budo Taijutsu. També hi trobarem esports col·lectius com l’handbol, el vòlei, el bàsquet, el futbol i el futbol sala, i d’altres esports, com el tir amb arc i el tennis taula.

Quant a la gent gran, Encamp presenta activitats aquàtiques pensades per al manteniment del cos.

Les inscripcions s’hauran de formalitzar a partir de l’1 de setembre a les recepcions dels centres esportius de la parròquia.

 

Activitats dirigides

A banda de les activitats esportives, el Comú d’Encamp també posa a disposició dels usuaris adults dels centres esportius un calendari d’activitats dirigides. Aquesta programació, a Encamp, inclou FPA, step, cycling, aqua tono, ioga, pilates i stretching. Al Pas de la Casa s’oferirà pilates, Bossu Fitball, coreografia, step, cycling i abd stretching.

Pel que fa a les activitats dirigides, del 21 al 30 de setembre hi haurà portes obertes per tal de donar-les a conèixer entre els usuaris. Els interessats hauran de fer reserva de plaça de l’activitat escollida al centre esportiu.

 

Espais lúdics i educatius

D’altra banda, el Comú d’Encamp també posa a disposició dels ciutadans espais lúdics i educatius adaptats a totes les edats. Així, existeix l’Àrea de Jovent, tant a Encamp com al Pas de la Casa, per a infants entre els 6 i els 11 anys (fins als 12 anys al Pas de la Casa); l’Espai Jove, dirigit a joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys, i el Punt d’informació Juvenil, per a joves de 18 a 30 anys.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200