Dimecres 8 de Febrer de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Els futurs policies es formen, per tercer any, a la Baronia en les instal·lacions cedides pel Comú d'Encamp

Els futurs policies es formen, per tercer any, a la Baronia en les instal·lacions cedides pel Comú d'Encamp

· Els cònsols d’Encamp, Laura Mas i Jean Michel Rascagnères, han fet una visita a l'actual promoció en període de formació conjuntament amb el director adjunt i coordinador de la Policia, Bruno Lasne.

Encamp, 11 de gener de 2022.- Els futurs agents del cos de policia es troben, un any més, a La Baronia, als cortals d'Encamp, l'espai que ha cedit el Comú d'Encamp per a poder realitzar una part del període de formació que han de realitzar els agents de policia. Aquesta cessió, que s’ha produït durant els darrers tres anys, es fa de forma puntual durant un període de tres setmanes per poder dur a terme una part de la formació.

Avui, la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, i el cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, conjuntament amb el director adjunt i coordinador de la Policia, Bruno Lasne, el director adjunt segon, Miquel Àngel Barbolla, i el sergent major i sotscap de la unitat de Seguretat Ciutadana, Josep Manel Moya, han fet una visita als instructors i als agents en període de formació per conèixer de primera mà el funcionament i la seva estada a les instal·lacions comunals.

El cònsol menor s’ha dirigit als futurs policies destacant que “la bona imatge que té el país en matèria de seguretat és en gran part mèrit del paper de la Policia i, per tant, us encoratjo a continuar amb el camí encetat fa anys pels vostres predecessors”.

Per la seva part, el director adjunt i coordinador de la Policia ha expressat el seu agraïment al comú d’Encamp per la cessió de les instal·lacions per poder dur a terme una part de la formació i ha assegurat als alumnes agents que els coneixements “que adquirireu en aquest període de formació els haureu d’aplicar posteriorment amb una gran exigència professional i ètica. És per això que us demano que ho feu amb maduresa, rigor, equilibri i compromís socials”.

A més, Lasne ha afegit que aquest compromís social “sense el qual no s’entendria la tasca de policia, l’heu de fer pensant sempre en la protecció dels drets de les persones i en l’ajuda a les que més ho necessitin. Modulant les vostres accions amb maduresa, equilibri i respecte per poder bastir la mútua confiança amb la comunitat per a la qual treballareu i a qui ens deguem”.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200