Divendres 7 de Octubre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Neteja viària i de contenidors amb desinfectant com a mesures d'higiene contra el coronavirus

Neteja viària i de contenidors amb desinfectant com a mesures d'higiene contra el coronavirus

Des del servei de neteja viària i recollida de residus del Comú s'ha iniciat durant el dia d'avui una neteja a fons de la via pública que continuarà els propers dies. Les mesures de neteja inclouen també les zones de recollida de residus i els contenidors.

El servei de neteja viària ha iniciat avui una neteja a fons a diferents punts de la parròquia amb productes desinfectants, per tal d'aplicar mesures d'higiene contra el coronavirus. Mitjançant el vehicle-cuba de neteja a pressió del Comú es procedirà durant el dia d'avui i demà a netejar amb profunditat diferents punts de la parròquia. Aquesta mesura s'anirà repetint, mentre la climatologia ho permeti.

Al Pas de la Casa s'ha iniciat avui també la neteja, de tots els punts de recollida d'escombraries, amb sistemes a pressió, i la neteja en profunditat i desinfecció de tots els contenidors, per part de Pirinenca de Serveis SA, empresa concessionària de la recollida de residus al Principat. Durant els propers dies aquesta mesura de neteja i desinfecció també es realitzarà als contenidors del nucli d'Encamp.

Comparteix
arxivat sota: , ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200