Divendres 1 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encoratjar a llegir

Encoratjar a llegir

Aquest divendres de les 19.30 a les 20.30 hores, sessió del club de lectura infantil dedicat a Gianni Rodari a la Biblioteca Comunal d’Encamp

Hi ha qui prefereix llegir abans d’anar a dormir o bé en una terrassa a plena llum del dia, o hi ha qui només ho fa quan està de vacances. En qualsevol cas, el més important és llegir i exercitar el nostre cervell. A la Biblioteca Comunal d’Encamp s’organitza el club de lectura infantil de la mà d’Itziar Badenas i aquest divendres tindrà lloc la tercera sessió. Una proposta que va més enllà de llegir un llibre i en aquesta ocasió treballaran l’obra de Gianni Rodari ‘El llibre dels perquès’.

La primera sessió va servir perquè els participants es coneguessin entre ells i així escollir els llibres que volien llegir, explica la coordinadora del taller, Itziar Badenas. A partir d’aquí ja van començar a treballar. Per exemple, Badenas explica que van llegir un llibre en què la trama passava a Londres i a partir de la narració van situar en un mapa de la ciutat on transcorria tota la història i van relacionar conceptes de l’obra, i fins i tot la trajectòria de l’autor.

El club de lectura pretén encoratjar els joves perquè llegeixin, es diverteixin i al mateix temps facin volar la imaginació relacionant històries i aprenent vocabulari nou, tot millorant l’ús de la llengua catalana.

La sessió va adreçada a nens i nenes d’entre 10 i 12 anys i és gratuïta.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200