Diumenge 17 de Gener de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp tindrà 9 Stop Labs, en 4 ubicacions, per realitzar els test d'anticossos del coronavirus

Encamp tindrà 9 Stop Labs, en 4 ubicacions, per realitzar els test d'anticossos del coronavirus

A partir de demà dimecres, el Comú començarà a trucar a les persones inscrites per assignar-los-hi el dia i l'hora del primer test, que serà a partir del 4 de maig, i també per al segon test, que serà a partir del 18 de maig Els tests es realitzaran a l'aparcament del Funicamp i al Complex Esportiu, a Encamp, i a l'aparcament del Bullidor i al Centre Esportiu, al Pas de la Casa

Encamp tindrà 4 emplaçaments per realitzar els test d'anticossos del coronavirus a partir del propers dilluns 4 de maig.

A Encamp:

  • 5 "StopLabs", a l’aparcament del Funicamp, entrant per l’Avinguda François Mitterrand i accedint a la planta -1.
  • 1 "StopLab", al Complex Esportiu que és l’espai alternatiu per a persones a peu.

 

Al Pas de la Casa:

  • 2  "StopLabs", a l’aparcament del Bullidor accedint a la planta 0
  • 1 "StopLab", a la recepció del Centre Esportiu, que és l’espai alternatiu per a persones a peu.

 

Les persones amb mobilitat reduïda, ja sigui per una qüestió d’edat o per afeccions, i els individus que pertanyen a grups de risc es preveu que hi hagi un equip que es desplaci al domicili.

El Comú d'Encamp començarà dimecres 29 d'abril a realitzar les trucades, a les persones que s'han inscrit a l'aplicació o han trucat per telèfon al Comú per inscriure's, per comunicar l'assignació del dia i l'hora per a fer-se el primer test, a partir del 4 de maig, i el segon test, a partir del 28 de maig, per a cada unitat familiar.

S'assignarà les dues cites en aquesta primera trucada i si cal afegir alguna persona més en cada unitat familiar també es podrà fer.

El dia que s'hagi d'acudir a realitzar el test és necessari fer-ho amb la mascareta posada, tot i estar a dins del vehicle i s'haurà de dur el carnet de la CASS. No serà necessari baixar del vehicle en cap moment i caldrà seguir les indicacions i instruccions de les persones responsables de la logística.

La prova consistirà en una petita punxada al dit, no és una extracció de sang i es realitzarà pel personal sanitari que hi haurà a cada Stop Lab.

 

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200