Dimarts 5 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp també participa en la Setmana europea de la prevenció de residus

Encamp també participa en la Setmana europea de la prevenció de residus

Des del Comú d’Encamp també s’ofereixen diverses activitats emmarcades en l’Andorra Sostenible.

El Comú d’Encamp, amb motiu de la Setmana de prevenció de residus, presenta diverses activitats adreçades a tots els públics que tindran com a principal objectiu tractar la prevenció de residus des de diferents punts de vista. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de l’Andorra Sostenible.

El proper dilluns 24 de novembre, entre les 16 i les 19 hores, s’acollirà el ja tradicional taller manual de patchwork, al centre cultural la Valireta. D’altra banda, el Punt d’Informació Juvenil d’Encamp, el proper dijous 27 de novembre, a les 18.30 hores, en col·laboració amb el Centre Andorra Sostenible, posarà a disposició dels assistents un taller d’elaboració de boc’n’rolls. Aquests embolcalls reutilitzables per a entrepans, que faran manualment els mateixos joves, han de permetre sensibilitzar el jovent sobre la prevenció de residus.

La Setmana europea de la prevenció de residus neix l’any 2009 com una iniciativa per difondre el concepte de la prevenció de residus i evidenciar el seu  impacte en el medi ambient i el canvi climàtic.

Per tenir més informació sobre l’Andorra Sostenible us podeu connectar al Centre Andorra Sostenible via les xarxes socials Facebook i Twitter, o al web www.mediambient.ad.

 

 

 

Comparteix
arxivat sota: , ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200