Diumenge 27 de Novembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp se suma a la Campanya de recollida d’olis de fregir

Encamp se suma a la Campanya de recollida d’olis de fregir

Per tal de promoure la recollida selectiva de l’oli fregit usat, Encamp participarà en la campanya de recollida d’olis de fregir que promou el Departament de Medi Ambient del Govern d’Andorra. A partir del 20 de març, al Pas de la Casa es distribuiran un total de 400 bidons per a la recollida dels olis de fregir.
Encamp se suma a la Campanya de recollida d’olis de fregir

Bidonets que es repartiran al Pas de la Casa

Des d’Encamp, es vol fomentar la implicació ciutadana en la recollida selectiva d’oli fregit. Tothom que hi vulgui participar podrà recollir els bidons a la deixalleria del Pas de la Casa, d’una banda, i a l’Oficina de tràmits del Pas de la Casa, de l’altra. Els ciutadans que col·laborin en la campanya hauran de retornar els recipients plens a la deixalleria del Pas de la Casa, des d’on se’ls reemplaçarà el bidó ple d’oli fregit per un de nou.

A casa sovint generem petites quantitats d’olis de fregir i de llaunes o pots de conserves que s’han de recollir per al seu posterior reciclatge. Per fer-ho, cal guardar l’oli en ampolles de plàstic reutilitzades o en bidonets i dipositar-los a la deixalleria o bé als contenidors específics per a la recollida d’aquest residu.

Podeu obtenir més informació al web del Departament de Medi Ambient de Govern.

Contingut relacionat
Oli vegetal usat
Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200