Dimecres 7 de Desembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp recull la distinció com a Vila Europea de l'Esport 2020 a Brussel·les

Encamp recull la distinció com a Vila Europea de l'Esport 2020 a Brussel·les

Una delegació encampadana, encapçalada pel cònsol major, Jordi Torres, ha recollit aquest dimarts a la seu del Parlament Europeu la distinció de Vila Europea de l'Esport 2020 que atorga anualment la Federació Europea de Ciutats de l'Esport, ACES.

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, acompanyat pel conseller Pere Marsenyach, per la directora del departament de Turisme, Anna Majoral, i pel tècnic d'esports, Robert Gil, han recollit aquest dimarts la senyera que reconeix la parròquia d'Encamp com a Vila Europea de l'Esport 2020 a la gala de premis que realitza ACES, cada any, a la Seu del Parlament Europeu a Brussel·les.

Aquest reconeixement premia el Comú d'Encamp, i extensivament, a la parròquia d'Encamp, pel seu compromís a l'hora de promoure els valors universals de l'esport dins del seu territori i reconeix l'aposta decidida que fa el Comú d'Encamp, a través de les seves polítiques si de la seva gestió, pel foment de l'esport i per l'esforç inversor per a impulsar una oferta esportiva de qualitat en unes instal·lacions alabades pel Comitè Avaluador de l'ACES en la seva visita el passat mes de juliol. A més, és un reconeixement a tots els agents que conformen el teixit esportiu encampadà, representats pels esportistes, i clubs i associacions esportius de la nostra parròquia.

El cònsol major, Jordi Torres, després de rebre la distinció ha comentat que "aquesta nominació ens implica el compliment de requisits i objectius que hem començat a treballar amb un programa molt exigent, on estaran molt presents el foment dels valors a través de l'esport il'esport inclusiu". A més, Torres ha esperonat al pròxim consolat a "agafar el relleu d'aquesta distinció amb proactivitat, perquè l'objectiu final d'aquest distintiu és donar un impuls i un reconeixement a la feina feta per la parròquia d'Encamp en l'àmbit esportiu i del turisme esportiu".

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200