Dimecres 23 de Setembre de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp promou un nou esport olímpic, la lluita

Encamp promou un nou esport olímpic, la lluita

El Club de Judo d’Encamp i la Federació Internacional de Lluita han signat un conveni de col·laboració per impulsar aquest nou esport olímpic a Andorra.

L’acte ha comptat amb la presència del vicepresident del Club de Judo d’Encamp, el secretari general de la Federació Internacional de Lluita, Michel Dusson, i el director tècnic adjunt de la Federació Francesa, Philippe Vidal, així com el conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel.

El Conveni preveu que el club encampadà, amb el suport del Comú, impulsi la implantació de l’activitat de lluita. En aquest sentit, la federació internacional pagarà els cursos d’iniciació i promoció de la lluita durant la temporada 2014-2015. A més, el Comú i el club de judo, posaran a disposició les infraestructures de la parròquia per tal d’acollir aquest esport.

Així, el conveni permet desenvolupar aquest esport amb totes les garanties necessàries, infraestructures, entrenador, formació i altres aspectes.

Tal com han manifestat els representants de la federació internacional, la intenció d’aquest organisme és seguir potenciant la creació d'una estructura en les millors condicions amb el desenvolupament dels clubs.

L’acord signat segueix la línia iniciada a la parròquia d’Encamp d’una activitat periòdica del club de judo.

Comparteix
arxivat sota: ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200