Dimecres 31 de Maig de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp presenta la targeta e-parq amb un 50% de descompte i la primera hora gratuïta als aparcaments

Encamp presenta la targeta e-parq amb un 50% de descompte i la primera hora gratuïta als aparcaments

L’e-parq tindrà un cost inicial de 30 euros, 5 euros de dipòsit i 25 euros de recàrrega

Aquest matí la consellera de Circulació, Aparcaments i Via Pública, Laura Mas, ha presentat la nova targeta e-parq, ‘una proposta que ens havíem compromès amb els ciutadans de la parròquia d’Encamp i que avui fem realitat’.

Mas ha destacat que la finalitat de la targeta ‘és estalviar en temps i en diners. En temps perquè només haurem de passar pel caixer per fer la recarrega de la targeta i en diners perquè amb l’e-parq comptarem amb un estalvi del 50%  de descompte de les tarifes dels aparcaments i d’una hora de gratuïtat’.

L’e-parq entra en vigor avui mateix i es podrà adquirir al servei de Tràmits del Comú d’Encamp, a les oficines de Turisme, a l’oficina d’Aparcaments, situada als Arínsols i al Servei de Circulació i d’Atenció Ciutadana.

La targeta està a disposició per als residents d’Encamp i per a totes aquelles persones que siguin usuaris habituals dels aparcaments que gaudiran dels  avantatges de l’e-parq, que seran Encamp, Terres Primeres de Baix, Sant Miquel, Complex, Arínsols i Prat de l’Areny. A més, Mas ha comentat que durant l’any es preveu ampliar el servei en dos aparcaments més, Espialassos i Funicamp.

La targeta tindrà un cost inicial de 30 euros, 5 euros de dipòsit i 25 euros de recàrrega. Les recàrregues posteriors es podran realitzar lliurement als caixers dels aparcaments citats.

Laura Mas ha admès que s’està treballant amb el Comú d’Escaldes-Engordany amb la voluntat d’unificar el sistema de targetes d’aparcament, i que actualment s’està treballant per buscar la manera de com fer les compensacions entre els comuns. Mas ha comentat que la intenció és que durant aquest 2017 l’e-parq funcioni als aparcaments d'Escaldes, mentre que l'escaldenca AD+ es pugui utilitzar a Encamp.

A més, durant l’any es preveu que l’e-parq es pugui utilitzar als parquímetres d’Encamp. De fet, Mas ha explicat que s’han adquirit 45 dispositius de control d’estacionament de superfície perquè puguin funcionar amb la targeta i els usuaris de les zones verdes i blaves també puguin beneficiar-se d’alguns dels avantatges de l’e-parq, tot i què, com ha manifestat Mas ‘encara està per definir de quins beneficis es tractaran’.

Pel que fa a la inversió que el Comú d’Encamp ha hagut de fer per poder posar en marxa la targeta e-parq, Mas ha comentat que ha estat d’uns 20.000 euros.

Comparteix
arxivat sota: , , ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200