Dimarts 7 de Juliol de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp potencia la comunicació en turisme i la participació ciutadana amb dos nous webs

Encamp potencia la comunicació en turisme i la participació ciutadana amb dos nous webs

Un nou portal de Turisme promocionarà aquesta activitat a la parròquia i el nou web institucional acosta el Comú i els seus serveis a la ciutadania.
Encamp potencia la comunicació en turisme i la participació ciutadana amb dos nous webs

Foto: ANA.

El cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, i la cap del Departament de Turisme, Anna Majoral, han presentat aquest dijous al matí el nou web de Turisme i un altre d’institucional del Comú d’Encamp.

El web de Turisme és un portal dedicat exclusivament a la promoció d’aquest sector a la parròquia, que podreu trobar al domini www.encamp.ad. Aquest web, visual, dinàmic i intuïtiu, recull tota l'oferta turística de la parròquia, a més de posar a disposició del visitant els equipaments d’hoteleria i restauració d’Encamp i el Pas de la Casa.

Les estades esportives, que any rere any posicionen Encamp com una destinació turística de referència en aquest sector, tenen també el seu pes específic al nou web amb material tècnic, multimèdia i gràfic sobre els equipaments de què disposa la parròquia.

La cap del Departament de Turisme, Anna Majoral, ha destacat que el nou web constitueix ‘un primer contacte amb el turista, i a més suposa un aparador de tota l'oferta turística de la parròquia’. Aquest nou portal, a més, permet accedir d’una forma fàcil, àgil i visual als equipaments, establiments i recursos turístics com ara les vies ferrades, les rutes de senderisme o el patrimoni cultural de la parròquia.

El nou web institucional, que podreu trobar al domini www.comuencamp.ad, permet accedir a tota la informació relativa al Comú i als diferents departaments, i té una vocació interactiva per fomentar la participació dels usuaris.

‘Volem acostar el Comú d’Encamp als ciutadans i també volem tenir una comunicació més directa amb els encampadans’, ha explicat Jordi Torres. Aquestes noves eines de comunicació seran la creació d’una newsletter sobre les activitats i l’agenda comunal o la possibilitat d’avaluar els continguts que es pengin al web.

‘En aquest sentit animem a tota la població a inscriure’s per tal de rebre les últimes novetats i la informació relacionada amb la parròquia i animem als ciutadans que hi participin’. Els dos webs, a més, han estat dissenyats per afavorir la navegabilitat i l’accessibilitat, de manera que les consultes i l’accés es puguin fer d’una forma fàcil i intuïtiva.

Aquest nou web institucional fomenta la participació ciutadana i disposa de cercadors que permeten al visitant trobar la informació que li interessa mitjançant un cercador propi que també consulta els formularis penjats al web. També hi ha l'opció d’escollir un perfil determinat entre ‘Infants’, ‘Joves’, ‘Medi Ambient’, ‘Negocis’ i ‘Gent gran’ per tal d’accedir a la informació exclusiva de cada perfil.

Els nous webs estan dissenyats amb programari lliure i desenvolupats amb les tecnologies HTML5, CSS3, javascript i metodologies punteres que fan que siguin més interactius, nets i elegants a més de prioritzar-ne el contingut. Els nous webs també faciliten la interacció amb les xarxes socials i la gestió dels continguts. El cost dels nous portals, que es va obrir a concurs públic al setembre de l’any 2012, ha estat de 28.000 euros, un preu que inclou el disseny i també els servidors en què estan ubicades ambdues pàgines. Aquest és un preu de mercat i una inversió que permet, per una banda, potenciar la visibilitat turística de la parròquia, situar-la com una destinació especialitzada en turisme esportiu i optimitzar els recursos en turisme que genera el Departament, i per altra banda, millorar la comunicació directa amb la ciutadania.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200