Diumenge 3 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp opta a l’escombra d’or per la tasca feta en la gestió de residus

Encamp opta a l’escombra d’or per la tasca feta en la gestió de residus

El Comú d’Encamp opta a guanyar l’escombra d’or per la tasca feta en la gestió de residus a la parròquia. La feina realitzada a partir de la bona planificació així com l’optimització de la gestió dels residus per tal que suposin una càrrega mediambiental mínima han permès participar en la categoria or del guardó que atorgarà l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi ambient, Ategrus.
Encamp opta a l’escombra d’or per la tasca feta en la gestió de residus

Compactadora de cartró al Pas de la Casa

La instal·lació de la primera compactadora de cartó d’Andorra al Pas de la Casa, la creació de la deixalleria del Pas de la Casa, l’increment del nombre de contenidors d’oli, la instauració de nous contenidors de roba, així com les tasques d’embelliment dels contenidors de recollida selectiva per disminuir l’impacte que aquests produïen, són algunes de les accions que fan que la parròquia d’Encamp opti a l’escombra d’or.

Segons ha explicat la consellera d'Higiene i Medi Ambient, Olga Alves, el Comú ja va aconseguir guanyar l’escombra de plata l’any 2010, un pas previ indispensable per a poder optar al guardó d’or. Alves també ha recordat la importància de seguir treballant en la mateixa línia per aconseguir l’optimització de la gestió dels residus per tal que suposin una càrrega mínima.

El veredicte es coneixerà durant la celebració de la Fira internacional de l’Urbanisme i del Medi ambient que tindrà lloc de l’11 al 13 de juny a Madrid.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200