Dimecres 7 de Desembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp i El Pas de la Casa encenen l’enllumenat de Nadal

Encamp i El Pas de la Casa encenen l’enllumenat de Nadal

A partir de demà també estarà en marxa el Calendari d’Advent d’Encamp

L’inici de les festivitats arribarà amb el Calendari d'Advent, organitzat pel Departament de Promoció Turística. Cada dia, des de l'1 de desembre fins al 24 de desembre, a les sis de la tarda, s’obrirà una de les finestres del calendari situat a la plaça del Consell. Les finestres del calendari contenen dolços que s’oferiran als assistents per recordar que cada dia falta menys per a Nadal. Pel que fa al primer dia, l’1 de desembre, també es repartirà coca i xocolata entre els assistents a la inauguració del Calendari.

A més, aquest dijous a les sis de la tarda, es realitzarà la tradicional encesa de llums de Nadal per part de les nenes i els nens de l’Àrea de Jovent. A Encamp es farà a la plaça del Consell, a les sis de la tarda, just abans de la inauguració del Calendari d’Advent. Pel que fa al Pas de la Casa, l’acte començarà a les 17.15 hores, a la plaça de l’Església, amb un berenar a base de coca i xocolata. A continuació, les nenes i els nens del Pas de la Casa realitzaran l’encesa de llums de Nadal.

Un any més, l’enllumenat es renova gràcies al contracte de lloguer amb una empresa externa, que enguany col·locarà uns 850 ornaments, augmentant un 40% el pressupost de motius instal·lats a la vila del Pas de la Casa. A més, aquest any s’ha buscat una homogeneïtat cromàtica a tota la parròquia.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200