Dissabte 28 de Maig de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp habilita el primer punt de càrrega de vehicles elèctrics

Encamp habilita el primer punt de càrrega de vehicles elèctrics

El punt de càrrega està ubicat a l'aparcament de La Palanqueta d’Encamp. Al Pas de la Casa s’espera que es construeixi pròximament.

Amb la voluntat de garantir la subsistència i l’autonomia dels usuaris que disposin d’un vehicle elèctric, s’estan instal·lant punts de càrrega a diferents ubicacions del país. Fins al moment a Encamp no n’hi havia cap i actualment ja se’n disposa d’un a l’aparcament de La Palanqueta. Pròximament se n’instal·larà un altre al Pas de la Casa. En total, es preveu que a Andorra es disposi de quinze punts de càrrega amb dos borns cadascun.

El director general de FEDA, Albert Moles, va explicar durant la presentació del primer punt de càrrega a la capital, que la xifra de vendes de vehicles elèctrics dels darrers mesos havia estat bona i per això des de la parapública posarien mitjans per garantir la viabilitat d’aquest tipus de mobilitat sostenible i donar servei als clients que hi han apostat.

Les persones que disposin de vehicles elèctrics matriculats al país poden demanar la targeta d’activació dels borns a les oficines d’atenció al públic de FEDA. Aquest servei, durant els primers anys, es va acordar que seria gratuït. Pel que fa als usuaris amb vehicles estrangers, poden activar el servei introduint als borns el número de telèfon mòbil i un codi que rebran per SMS al dispositiu mòbil.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200