Divendres 12 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp embelleix els voltants del museu Casa Cristo

Encamp embelleix els voltants del museu Casa Cristo

El comú d'Encamp està duent a terme diferents accions al poble d'Encamp encaminades a l'embelliment, i en algun cas, a la seguretat
Encamp embelleix els voltants del museu Casa Cristo

Entrada de Casa Cristo

El comú d’Encamp està duent a terme un projecte per a l’embelliment de diferents punts del poble d’Encamp, sobretot al casc antic. Entre aquestes actuacions, cal destacar les que s’estan duent a terme al davant del museu Casa Cristo, amb la voluntat, tal com ha posat en relleu el conseller d’Obres Públiques i Urbanisme, Jordi Rich, de posar en valor aquesta zona, amb la voluntat de “fer èmfasi” en aquesta infraestructura cultural i potenciar-la.

Altres accions que s’emmarquen en aquest projecte d’embelliment del centre del poble és al carrer Bellavista, on s’està construint una vorera en un tram on no n’hi havia, entre altres actuacions, per facilitar l’accés al Funicamp. Tal com destaca el conseller, s’estan fent “petites actuacions” que han de contribuir a la millora del nucli i a les quals cal afegir, per exemple, les que s’estan fent al passeig de Mojácar. En aquesta obra en concret, ara com ara s’està a punt de finalitzar la fase que va des de l’hotel Pere d’Urg a les escoles, i des de fa un mes es treballa en el tram entre el carrer 14 de març i les Bons. Aquests treballs, segons recorda Rich, tenen una durada d’onze mesos.

Per últim, cal destacar que un veí va demanar a la corporació comunal que es fes alguna actuació per evitar que els vianants hagin de baixar a la carretera de l’avinguda Joan Martí en la intersecció amb el carrer de la Vena, ja que es tracta d’un punt molt concorregut. Rich recorda que es farà una ampliació de la vorera “provisional”, ja que la corporació té la intenció de dur a terme, en el marc d’un projecte més ampli, actuacions a les avingudes i, per tant, ara prendrà mesures que serveixin per facilitar el pas. Actualment s’està preparant el plec de bases per treure el concurs.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200