Divendres 23 de Agost de 2019
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp dona llum verda al projecte de remodelació de les avingudes per un import de 5,5 milions d’euros

Encamp dona llum verda al projecte de remodelació de les avingudes per un import de 5,5 milions d’euros

El comú d’Encamp ha donat llum verda a les obres de remodelació dels avingudes d’Encamp. Amb un import de 5,5 milions d’euros, els treballs s’allargaran durant 10 mesos. L’adjudicació va tirar endavant durant el consell de comú d’aquest dijous i va comptar amb el suport de tots els grups. Liberals més Independents va abstenir-se en el punt relatiu a l’aprovació del suplement de crèdit d’1,3 milions generat per poder fer front a les noves despeses derivades de la incorporació al projecte de nous sectors d’actuació de l’entorn i a la construcció de la galeria de serveis.
Encamp dona llum verda al projecte de remodelació de les avingudes per un import de 5,5 milions d’euros

Vista general de la sessió del consell de comú d'aquest mes de gener.

Amb aquest projecte, el comú té l’objectiu de rellançar i reactivar el centre urbà, a través d’un eix vertebrador que generi sinèrgies a nivell social, cultural i econòmic.  La remodelació està en sintonia amb els objectius i l’estratègia que marca el Pla Director de Dinamització Econòmica, al qual ja es va donar llum  verda el desembre passat, amb el suport unànime de tots els consellers i conselleres.

Amb l’adjudicació del projecte de remodelació de les avingudes, es tanca el procés iniciat el passat mes de juny, amb la convocatòria d’un concurs d’idees per buscar la proposta que encaixés, a nivell estètic però també conceptual, amb els objectius d’aquesta actuació, que serà cabdal per a la transformació de les dinàmiques de la parròquia.

El consell de comú també va aprovar les partides plurianuals per fer front als treballs, el gruix dels quals es desenvoluparan dins aquest 2019. Així, durant aquest exercici, el comú farà front a prop de 3,9 milions d’euros (3.894.000,28€), als quals se sumaran els gairebé 1,6 previstos (1.578.437,74€) per a la fase final i certificació.

El suplement de crèdit (1.394.129,28€) es sufragarà, en un 85%, amb romanent de tresoreria. Els 164.000 euros restants es pagaran a través de les contribucions especials dels propietaris.

El consell de comú també va aprovar actuacions de millora en infraestructures com la construcció de la nova voravia a.l seu pas per la  gasolinera de Prada de Moles (85.547,11€) i els treballs de reparació i d’impermeabilització de les terrasses de l’escola bressol Els Esquirolets (98.448,82€).

Finalment, també s’ha aprovat la redacció del projecte per habilitar un nou aparcament horitzontal a l’Hort de Godí. Aquest projecte s’emmarca en el pla d’actuació que s’ha anat desenvolupant durant aquest mandat amb l’objectiu de resoldre el dèficit de places que la registra en determinades zones

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200