Dijous 21 de Octubre de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp cedeix gratuïtament al Ministeri d'Educació l'espai per al menjador escolar de l'escola francesa

Encamp cedeix gratuïtament al Ministeri d'Educació l'espai per al menjador escolar de l'escola francesa

· Vilarrubla i Mas han signat avui el conveni de col·laboració per a la cessió de l'espai
Encamp cedeix gratuïtament al Ministeri d'Educació l'espai per al menjador escolar de l'escola francesa

Signatura conveni educació menjador escola francesa

Encamp, 16 de juny de 2021. El Comú d'Encamp i el Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior del Govern d'Andorra han signat avui el conveni de col·laboració per a la cessió gratuïta de l'espai de 375 m2 en l'edifici de l'escola francesa on s'hi ubica la cuina i el menjador escolar.

Aquest espai, actualment ja s'utilitza com a menjador escolar, però la cessió anava lligada a un altre conveni que actualment ha quedat resolt ja que incloïa la utilització per part del Comú d'un altre espai com a contrapartida. El canvi de les condicions implicava un nou acord, que avui s'ha ratificat per part de la cònsol major, Laura Mas, i de la Ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, amb la signatura del conveni de cessió i de durada indefinida.

La cònsol major, Laura Mas, ha declarat que "hem cedit gratuïtament aquest espai per seguir l'estreta col·laboració amb el Ministeri i poder ajudar a l'escola i l'AMPA pel menjador escolar"

Per la seva part, la Ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha agraït el gest de generositat i ha explicat que feia anys que s'ocupava aquest espai però a canvi d'una altra cessió i ara es fa de manera gratuïta. La Ministra ha conclòs "és una aposta clara del comú perquè els centres de la parròquia, on hi ha més de 1.000 alumnes escolaritzats, tinguin millor funcionament i qualitat"

El Comú d’Encamp autoritza el Govern a cedir, al seu torn, aquest espai a l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Francesa d’Encamp que es qui realitza el servei de cuina i de menjador i per altra banda, el Comú d’Encamp pot utilitzar l’espai per activitats de caràcter cultural o d’esplai per al jovent, fora de l’horari de la jornada escolar i en caps de setmana i durant les vacances escolars.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200