Dimecres 10 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / En marxa treballs de millora de la parròquia

En marxa treballs de millora de la parròquia

Durant la sessió extraordinària del passat dijous també es van aprovar algunes obres de millora de la parròquia amb un cost global d'uns 168.000 euros.

Aquest dijous es va celebrar una sessió extraordinària de Consell de Comú i es van aprovar algunes accions per embellir la parròquia. El cònsol major, Jordi Torres, va anunciar durant la roda de premsa que durant el ple s’havia aprovat convocar un concurs públic per al subministrament i la col·locació d’una illa de contenidors soterrats a la zona del Tremat per 40.000 euros, aproximadament.

A més, també es va aprovar la convocatòria del concurs d’adjudicació de la construcció d’una voravia al carrer Bellavista d’Encamp, concretament al tram situat entre l’avinguda Rouillac fins al Funicamp. Els terrenys són propietat del Comú i l’estimació del cost de l’obra és de 75.540 euros. En aquest tram Torres va avançar que s’hi construiria una zona de repòs per a la gent que va a peu a agafar el giny.

Durant la sessió també es va procedir l’adjudicació dels treballs de manteniment i reparació de voravies a les avingudes François Mitterrand i Joan Martí, que costaran 53.000 euros. Els treballs consisteixen a treure els piquets i les rajoles malmeses i l’enquitranament del tram comprès entre l’aparcament de Sant Miquel i Casa Notari. El cònsol va assegurar que aquests treballs de millora ajudarien posteriorment a les tasques de treta de neu.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200