Diumenge 6 de Desembre de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Els veïns d'Encamp poden endur-se a casa els geranis que es retiren per l'arribada de l'hivern

Els veïns d'Encamp poden endur-se a casa els geranis que es retiren per l'arribada de l'hivern

· El servei de jardineria inicia aquesta setmana el canvi de les flors d'estiu, que no poden conservar-se durant l'hivern, per flors més resistents · El veïns que vulguin endur-se els geranis a casa seva poden fer-ho el dijous al matí acudint a les instal·lacions de la Devesa.
Els veïns d'Encamp poden endur-se a casa els geranis que es retiren per l'arribada de l'hivern

Recollida de geranis retirats dijous al matí a La Devesa

Encamp, 20 d'octubre de 2020.- El Comú d'Encamp fa el canvi de les flors d'estiu de les jardineres de la via pública d'Encamp i del Pas de la Casa per col·locar-hi les flors d'hivern.

Donat que el servei de Parcs i jardins no pot conservar aquest material durant l'hivern, el Comú dona la possibilitat als veïns de la parròquia que vulguin recollir els geranis que es retiren a que se'ls enduguin a casa seva per evitar que al ser retirats es converteixin en residu orgànic, aplicant així accions de millora de la gestió sostenible de les zones verdes de la parròquia.

Els veïns interessats poden recollir els geranis retirats el dijous 22 d'octubre  de 10 h a 13 h a l'espai del servei de jardineria ubicat a La Devesa (Av. de François Mitterrand, 25). És necessari que els interessats portin un suport per endur-se la planta.

Es recorda als veïns interessats a recollir els geranis que han de respectar les distàncies de seguretat i portar la mascareta quan acudeixin al lloc de recollida.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200