Diumenge 20 de Setembre de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Els usuaris dels centres esportius no pagaran mentre no hi hagi servei

Els usuaris dels centres esportius no pagaran mentre no hi hagi servei

La mesura s'afegeix a la de no cobrament de les quotes de les llars d'infants o de l'espai de jovent mentre estiguin tancats. En les properes setmanes s'analitzaran tots els serveis i es determinarà com s'aplicarà en cada cas perquè els usuaris no paguin pel servei que no s'ha prestat.

Des del passat divendres 13 de març les instal·lacions del Comú d'Encamp, exceptuant les que presten serveis essencials,  estan tancades per les mesures contra la propagació del coronavirus, i per tant, es veuen afectats molts serveis de la parròquia.

Les quotes corresponents a aquests serveis, com les llars d'infants, les de l'àrea de jovent, ni tampoc les dels centres esportius no es cobraran mentre les instal·lacions romanguin tancades. Tenint en compte que hi ha diferents tipologies de quotes i d'abonaments: anuals, trimestrals,...s'està analitzant, servei per servei que presta el Comú, per decidir el procediment que s'aplicarà en cada cas, si correspon un retorn de la part proporcional de la quota ja pagada, un retorn del pagament,...És per això que, en les properes setmanes es prendran els acords necessaris i es comunicarà als usuaris com es procedirà en cada cas.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200