Dissabte 25 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Els comuns organitzen conjuntament la Festa del Fitness

Els comuns organitzen conjuntament la Festa del Fitness

El pròxim dissabte 14 de novembre la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany acollirà la Festa del Fitness, una iniciativa que compta amb la col·laboració i organització conjunta dels departaments d’esports de tots els comuns del país.

Els consellers d'esports d'Escaldes-Engordany i d'Encamp, Joaquim Tomàs i Jordi Rogel, han explicat aquest matí en roda de premsa que les classes començaran a les 10 h fins a les 13.30 h i que hi haurà dues activitats simultànies: el cicling i body balance a les 10 h, el cicling i una xerrada de nutrició a càrrec del col·legi de nutricionistes  d'Andorra a les 11 h i cicling XXL i Sumba de 12 h a 13.30 h. Totes les classes aniran a càrrec de monitors especialistes en cada matèria dels diferents centres esportius comunals.

Les persones interessades a gaudir d’aquesta jornada esportiva només hauran de venir a la sala del Prat del Roure. L’accés és lliure i gratuït per a tothom siguin o no siguin membres d’un centre esportiu comunal. En el cas de les classes de cicling no hi haurà reserva de bicis i serà per ordre d’arribada.

Per a tots els participants hi haurà un petit obsequi i també tindran la possibilitat d’optar a un sorteig de productes oferts pels col·laboradors de l’esdeveniment.

La Festa del Fitness és un exemple més de la política de col·laboració en matèria esportiva dels set comuns. Tanmateix és una manera de promocionar i fomentar l’esport, així com d'organitzar una trobada social on les persones que hi participin puguin gaudir d’una jornada de diversió i esforç.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200