Dimarts 5 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Els comuns engeguen una campanya de gots reutilitzables durant les festes majors per reduir els residus

Els comuns engeguen una campanya de gots reutilitzables durant les festes majors per reduir els residus

Les festes majors que celebra cada Comú durant els mesos d'estiu fan créixer el consum de material plàstic i les dificultats de neteja a la via pública.

Per aquest motiu, s'ha posat en marxa la campanya 'Reutilitza'm i porta'm de festa!', una iniciativa per reduir la generació de residus i potenciar la reutilització.

Cada parròquia tindrà 5.100 gots que s'adquiriran per un euro a les barres organitzades pel Comú, i al final de la nit es podran recuperar els diners tornant el got, o bé se'l podran emportar de record. En el cas d'Encamp, el got de la parròquia es podrà comprar a les oficines de Turisme per un euro, o bé el conjunt dels set gots per cinc euros.

Els gots tenen un disseny unitari amb elements juvenils, però s'ha escollit un color diferent i cinc paraules claus per a cada parròquia.

Us deixem amb el vídeo promocional de la campanya, organitzada pel Pla Nacional de Residus, on ha col·laborat l'Esbart Sant Romà d'Encamp.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200