Dimecres 7 de Desembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Els ballarins de l’associació encampadana de Line Dance BELA aconsegueixen primeres posicions al Campionat Internacional de Milà

Els ballarins de l’associació encampadana de Line Dance BELA aconsegueixen primeres posicions al Campionat Internacional de Milà

Els membres de l'Associació de Ball en Línia Principat d'Andorra (BELA) van signar una molt bona actuació a Milà i ja preparen la seva participació al Campionat del Món de Line Dance que se celebrarà a Kalkar, Alemanya.
Els ballarins de l’associació encampadana de Line Dance BELA aconsegueixen primeres posicions al Campionat Internacional de  Milà

Els components de l'expedició de BELA a Milà.

Els membres de l’Associació de Ball en Línia Principat d’Andorra (BELA) van realitzar una molt bona actuació al Campionat Internacional de Line Dance que es va celebrar entre els dies 22 i 24 de novembre a Milà.

Un total d’onze ballarins van participar en aquesta competició, en la qual els representants d’Andorra van demostrar un molt bon nivell en el ball en línia.  Les integrants de BELA van signar una molt bona actuació quedant entre les quatre primeres de les seves respectives categories.

Els resultats assolits per BELA a la competició van ser els següents:

CATEGORIA NEWCOMER TEEN FEMALE

Emma Suarez (Sant Julià de Lòria) 1a posició

Marta Lopez (Sant Julià de Lòria) 3a posició

CATEGORIA NEWCOMER CRYSTAL FEMALE

Verònica Alonso (Andorra la Vella) 4a posició

CATEGORIA NEWCOMER DIAMOND FEMALE

Maria José Martinez (Encamp) 1a posició

CATEGORIA NEWCOMER SILVER FEMALE

Maria Paz Fajarnés (Encamp) 4a posició

CATEGORIA NOVICE ADULT FEMALE

Patricia Silvestre (Encamp) 2a posició

CATEGORIA INTERMEDIATE CRYSTAL FEMALE

Meritxell Romera (Encamp) 2a posició

Les més petites de l’associació, Anna Casal, Laura Riba i Alexandra Mossoll, també van fer una gran feina, així com Xavier Silvestre, que segons BELA ‘va deixar el llistó molt alt’. L’associació també ha volgut agrair el suport rebut pels acompanyants de l’expedició a Milà, ‘sense la seva ajuda aquests resultats no haguessin estat possibles’, han explicat.

La propera competició que disputarà BELA serà el Campionat del Món que se celebrarà a Kalkar, Alemanya, on els ballarins i ballarines tindran de nou l'oportunitat de posar a prova les seves habilitats.

Comparteix
arxivat sota: ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200