Diumenge 27 de Novembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Els alumnes d'Encamp participen en l'acció de neteja del medi 'Clean up day'

Els alumnes d'Encamp participen en l'acció de neteja del medi 'Clean up day'

Des del Govern com des del Comú d'Encamp, on ha tingut lloc una de les accions, han destacat la importància de jornades d'aquest tipus per a la conscienciació de la necessitat que cal mantenir net el medi.

Per tercer any consecutiu, diferents escoles s'han sumat a la celebració del 'Clean up day', una acció encaminada a la neteja de diferents espais públics. Han estat un total de cinc escoles i 180 els alumnes que hi han pres part, fent accions a la Margineda, Encamp, Ordino i Santa Coloma. Tant la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, com el d'Educació i Ensenyamnt Superior, Eric Jover, han destacat (després de l'acció duta a terme pels alumnes de segona ensenyança de l'escola andorrana d'Encamp) la importància d'aquesta jornada per a la conscienciació dels joves en la necessitat de mantenir net l'entorn. En la mateixa línia s'ha pronunciat el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, que ha aplaudit la feina que es fa des de Medi Ambient i creu que cada vegada la població està més conscienciada. El responsable del Centre Andorra Sostenible, Javier Gómez, ha remarcat que els joves s'han mostrat molt sorpresos per la quantitat de brossa que han retirat i del "llegat que reben" i ha recordat que és una qüestió de reflexionar sobre el que es vol deixar a les generacions futures.

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, ha valorat la feina feta des del departament de  Medi Ambient de Govern i que això hagi fet que la societat estigui cada vegada "més conscienciada". Malgrat això, s'ha mostrat "sorprès" per la quantitat de deixalles que han recollit els alumnes i que el fet que hi hagi torrents propers a les carreteres hagi provocat que s'hagi llençat brossa al medi, però no ara, sinó antigament, ja que ha manifestat que alguns dels objectes trobats pels alumnes feia temps que hi eren. Tot i així, ha destacat que "potser caldrà analitzar" a través dels serveis de Medi Ambient del comú l'estat dels torrents de la parròquia ja que, per exemple, on han actuat els alumnes feia temps que "no es netejava".

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200