Dissabte 25 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El V Concurs de narrativa fantàstica i de terror d’Encamp presenta com a novetat la modalitat de vídeo

El V Concurs de narrativa fantàstica i de terror d’Encamp presenta com a novetat la modalitat de vídeo

El V Concurs de narrativa fantàstica i de terror d’Encamp inclourà una nova modalitat de participació: el vídeo.

Aquest nou format és molt més proper al ciutadà, gràcies a la popularització dels dispositius mòbils i de les eines de gravació i postproducció, motiu pel qual el Comú l’ha inclòs com a modalitat del concurs. A més, el  certamen continua apostant per la modalitat escrita, amb tres categories d’edat. La recepció dels originals s’obre el pròxim 9 de setembre i el termini de presentació de les obres es clou el 31 d’octubre. Així, el lliurament de premis es farà el 20 de novembre.

El concurs de narrativa fantàstica i de terror d’Encamp inclou enguany una nova modalitat de participació: el vídeo. D’aquesta manera, se substitueix la categoria àudio, perquè es considera que el vídeo és un format molt més viral, atractiu i proper per als participants. Les obres podran ser enregistrades de manera grupal o individual, i en qualsevol suport, ja sigui amb mòbil o amb càmeres, i hauran de tenir una durada d’entre 5 i 10 minuts. La història ha de ser inèdita, i es poden afegir tot tipus d’efectes especials, música, etc. En aquest cas només hi haurà un únic premi de 250 euros per al guanyador. Des del Comú, es confia que aquesta novetat serveixi per motivar molt més la creativitat i la imaginació.

Pel que fa a la modalitat escrita, s’han convocat tres categories: infants, de 6 a 11 anys; joves, de 12 a 16 anys; i adults, a partir de 17 anys. L’extensió ha de ser d'entre 3 i 6 pàgines per una sola cara, a doble espai, i amb Times New Roman mida 11. Cada autor podrà presentar fins a tres obres.

El jurat estarà format per tècnics del Comú i altres persones vinculades al món de la cultura d’Andorra. Els premis, en aquest cas, seran lots de llibres als dos primers guanyadors de la categoria infants; un lector de llibres digitals (e-book) per al primer premi dels joves i un lot per al segon; i en el cas de la categoria adults, el primer premi serà de 250 euros, i el segon, de 150 euros.

Totes les obres es podran visualitzar a través de les xarxes socials del Comú d’Encamp, perquè tothom pugui fer una valoració, que posteriorment serà presa en consideració pel jurat al moment d’atorgar el premi.

Per participar-hi, només cal ser resident al Principat d’Andorra i que les obres siguin inèdites.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200