Dijous 23 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El Cor Rock d’Encamp, a la recerca de nous reptes

El Cor Rock d’Encamp, a la recerca de nous reptes

Ha engegat una campanya de micromecenatge per aconseguir fer un intercanvi musical als Estats Units
El Cor Rock d’Encamp, a la recerca de nous reptes

El Cor d'Encamp vol conquerir la 'gram poma'

‘A la conquesta de la gran poma’. Aquest és el nom que rep la campanya de micromecenatge que ha organitzat a través de la plataforma Verkami el Cor de Rock d’Encamp del Principat d’Andorra. El grup, que està format per 45 nois i noies d’entre 12 i 16 anys, té un somni i el volen fer realitat. Volen anar a Nova York del 17 al 23 de juny per trobar-se amb un dels millors cors infantils dels Estats Units, el Young People’s Chorus of New York City, i amb el seu compositor Jim Papoulis. A més, tenen previstes dues actuacions, una a la plaça Father Duffy de Times Square i l’altra a la Seu de les Nacions Unides.

Els directors del Cor Rock d’Encamp, Jordi Porta i Gil Blasi, van conèixer el compositor nord-americà l’estiu passat en un curs de direcció coral a Segovia i a partir d’aquell moment van establir una relació professional. Així, els integrants del cor encampadà podran fer un assaig i un taller de composició musical amb Jim Papoulis i un assaig amb el cor Young People’s Chorus of New York City i el seu director Francisco Núñez.

Per fer possible l’intercanvi musical necessiten 6.000 euros i de moment n’han aconseguit 1.345 euros i falten 33 dies per acabar la campanya. Els mecenes poden fer donacions des de 25 fins a 300 euros. Si voleu ajudar a fer possible aquest somni podeu fer les donacions a aquest enllaç https://www.verkami.com/projects/17379-a-la-conquesta-de-la-gran-poma

Tots els col·laboradors i patrocinadors s’inclouran en el DVD que confeccionaran, i també els oferiran diferents premis com entrades per al concert, DVD de concerts anteriors i roba corporativa.

A més estan preparant un concert especial amb Black Thursday per poder-ho fer possible el pròxim mes de maig.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200