Divendres 1 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El Comú i el Govern es reuniran amb els veïns i els comerciants del Pas de la Casa

El Comú i el Govern es reuniran amb els veïns i els comerciants del Pas de la Casa

La reunió informativa sobre el Pla Estratègic de Turisme de Compres tindrà lloc aquest dijous a les 19 hores a la sala de conferències del Centre Esportiu del Pas de la Casa
El Comú i el Govern es reuniran amb els veïns i els comerciants del Pas de la Casa

El Pas de la Casa

Amb la voluntat de resoldre la incertesa i posar sobre la taula els dubtes i les inquietuds que ha generat el nou Pla estratègic de turisme de compres al voltant del projecte que contempla pel poble del Pas de la Casa, aquest dijous es reuniran membres del Comú d’Encamp, del Govern, veïns i comerciants del Pas de la Casa al Centre Esportiu de la vila.

La reunió informativa, que se celebrarà a les 19 hores, comptarà amb la presència del ministre de Turisme, Francesc Camp, que va ser qui va fer públic el passat 8 de novembre el Pla estratègic de turisme de compres; el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres i el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres.

Durant la trobada s’exposarà el pla i es posarà èmfasi en les accions que estan previstes per al Pas de la Casa. En aquest sentit, el Comú d’Encamp creu que el Pas de la Casa juga un paper important en la definició estratègica del futur del país i per això és molt necessària la trobada entre totes les parts.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200