Dimecres 6 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El Comú d'Encamp treu a concurs les obres per restablir el Prat Gran al seu estat original

El Comú d'Encamp treu a concurs les obres per restablir el Prat Gran al seu estat original

Paral·lelament l’equip de govern actual ja està treballant en el que serà el nou Parc i es preveu un procés de participació per definir el projecte constructiu que haurà d’estar redactat enguany. El servei de circulació i policia es traslladaran a l’antiga casa comuna, on el Comú també ha tret un concurs per al seu condicionament.
El Comú d'Encamp treu a concurs les obres per restablir el Prat Gran al seu estat original

Edifici actual del servei de circulació

El Comú d’Encamp ha tret a concurs les obres per restablir el Prat Gran al seu estat original donant compliment a l’acord existent amb la propietat. Ahir es va publicar al BOPA i el termini per a la presentació d’ofertes finalitza abans de les 10h del matí del dia 26 de març. Al web del comú es pot consultar el projecte en aquest enllaç.

El projecte preveu l’enderrocament dels equipaments i instal·lacions del Prat Gran i reposar segons les condicions que preveia el conveni. Aquestes obres està previst que comencin al mes de maig.

Paral·lelament al procés de restitució del Prat Gran, l'equip de govern ha començat a treballar en el que serà el nou Parc. Enguany, el Comú preveu fer el procés participatiu perquè els veïns i veïnes, i especialment els infants, puguin decidir quin parc volen. El Comú ha incorporat al pressupost d’enguany la redacció del projecte i l’inici de les obres.

El servei comunal de circulació i el servei de policia es traslladaran, un cop comencin les obres d’enderroc al Prat Gran i s’hagin enllestit les obres de condicionament de la nova ubicació a l’antiga casa comuna. El Comú també va publicar ahir el concurs per aquestes obres de condicionament. Es pot consultar el projecte en aquest enllaç.

Les entitats que tenen un espai a l’antiga Casa Comuna, mantindran igualment un espai a la quarta planta i el taller de Talla de Fusta d’acord amb els responsables, es reubicarà a les dependències comunals d’Anyó.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200