Dilluns 6 de Abril de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El comú d’Encamp tanca les escoles bressol, casal d'avis, espais d'infants i joves i centres esportius per prevenció

El comú d’Encamp tanca les escoles bressol, casal d'avis, espais d'infants i joves i centres esportius per prevenció

Es prenen mesures preventives d'acord amb les instruccions del Govern, a partir d'avui, per evitar propagació del Coronavirus

El Comú d'Encamp pren mesures preventives en compliment amb el Decret de Govern per evitar la propagació del Coronavirus. Durant el matí d'avui s'està informant a totes les persones usuàries dels serveis comunals que restaran tancats fins a nou avís, amb una previsió inicial de quinze dies.

Aquest matí s’han tancat els Centres Esportius tant d'Encamp com el Pas de la Casa, el llaç d’animació, l'espai de jovent, el Punt d'Informació Juvenil i les Biblioteques. Es cancel·len totes les activitats educatives, lúdiques, culturals i esportives a tota la parròquia.

El Casal de la gent gran també restarà tancat i les activitats de la gent gran que tenen lloc a la Valireta es suspenen fins a nou avís. El menjador social de la gent gran quedarà tancat però es proveirà d'uns servei alternatiu perquè cap persona quedi desatesa.

L'escola bressol del Pas de la Casa i d’Encamp es tancaran a partir de demà. Durant el dia d'avui es recomana no portar-hi els infants tot i que restarà un servei de permanència perquè les famílies puguin organitzar-se.

A nivell d'instal·lacions, el Parc Gran restarà tancat per evitar les concentracions, així com els lavabos públics de Riberaigües. La resta de parcs infantils també restaran tancats.

El museu Casa Cristo també restarà tancat.

Des del Comú d’Encamp i de conformitat amb el Govern es demana el compliment de les instruccions del Govern i agraeix la comprensió i col·laboració de tothom per poder fer front a les mesures excepcionals acordades apel·lant a la seva responsabilitat social i comunitària.

Encamp, 13 de març de 2020

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200