Diumenge 3 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El Comú d’Encamp presenta el programa d’actes de Carnaval destacant l’esforç de tots els organitzadors

El Comú d’Encamp presenta el programa d’actes de Carnaval destacant l’esforç de tots els organitzadors

El pròxim dissabte 1 de març, es donarà el tret de sortida a les activitats de Carnaval amb la tradicional penjada del Carnestoltes

El Comú d’Encamp ha  presentat aquest dimarts el programa d'actes elaborat conjuntament amb les entitats de la parròquia per celebrar el Carnaval. Des de l’administració s’ha destacat l’esforç i la col·laboració de tota la  població encampadana que cada any fa possible la celebració d’aquesta festivitat.

El pròxim dissabte 1 de març, es donarà el tret de sortida a les activitats de Carnaval amb la tradicional penjada del Carnestoltes a la plaça del Consell entorn les 12 hores i,  tot seguit, l’Esbart Sant Romà realitzarà una demostració per a tots els assistents. A les 14.57 hores, les activitats es traslladaran a Prada de Moles on s’iniciarà una desfilada de carrosses pels principals carrers del poble que comptarà amb l’acompanyament de la batukada Batokatú.

Els més petits de la parròquia també podran gaudir de l’espectacle infantil Krustó i Piruleta, a les 17.28 hores a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.  El mateix espai, a les 19 hores, acollirà el ball de tarda a càrrec de  l’orquestra Magnum & Broset. A les 22.27 hores la mateixa formació serà l’encarregada de dinamitzar el ball de nit que clourà amb una discoteca mòbil a càrrec de Server.

Els actes previstos per a diumenge 2 de març s'iniciaran a les 6.34 hores amb la tradicional despertada general pels carrers del poble. A les 8.16 hores tindrà lloc la matança del porc i mig a la plaça dels Arínsols. Quan hagin passat pocs minuts de les 16 hores s’iniciarà el judici dels contrabandistes que anirà acompanyat d’una botifarrada popular.  El concurs de disfresses infantil tindrà lloc a les 17.38 hores a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp precedit d’un espectacle infantil a càrrec de Disco Baby 2. L’orquestra València serà la mestra de cerimònies durant el ball de tarda a les 19.12 hores i el de nit a les 22.30 hores. Durant aquesta última cita de diumenge tindrà lloc el concurs de disfresses a la mateixa Sala de festes del Complex esportiu. Per posar el punt final a la jornada, es comptarà amb una discoteca mòbil.

El Ball de l’óssa donarà el tret de sortida a les activitats de dilluns 3 de març. Aquesta activitat, declarada festa d’interès nacional, s'iniciarà a les 16.03 hores i s’enllaçarà amb l’all i oli amenitzat amb la xaranga Rolling Band. Així, l’aparcament del Prat de l’Areny serà l’epicentre de la festa fins que a les 17.39 hores passi el relleu al Complex Esportiu i sociocultural, on Albert Show distraurà els més petits de la família amb el seu espectacle. En finalitzar, hi haurà repartiment de coca i xocolata per als infants. La jornada de Carnaval seguirà al mateix lloc amb el ball de nit a càrrec de l’orquestra Bora Bora a les 22.30 hores i la gran festa Midnight per acabar a les 03.12 hores amb la confitada.

Dimarts el Carnaval s’iniciarà a les 19.11 hores quan es despenjarà el Carnestoltes. A les 22.26 hores tindrà lloc el ball de nit amb l’orquestra Swing Latino a la sala de festes del Complex Esportiu on a les 00.22 hores començarà l’operació Carnestoltes que comptarà amb l’actuació de Kiko Rivera. Les activitats d’aquesta jornada conclouran amb una discoteca mòbil.

Finalment, dimecres 5 de març, se celebrarà la tradicional sardinada popular a la plaça dels Arínsols a les 20.44 hores i es donarà pas a la  lectura de les últimes voluntats del Carnestoltes. Per acabar es podrà gaudir de l’espectacle de foc a càrrec de Fingerlight.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200