Dijous 23 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Encamp segueix augmentant el nombre d'horts socials per a la gent gran

Encamp segueix augmentant el nombre d'horts socials per a la gent gran

El Comú d’Encamp entrega les claus dels horts socials als padrins de la parròquia, que enguanya arriben a 44.

Els cònsols d'Encamp, Jordi Torres i Esther París, han entregat les claus a les 44 persones beneficades amb un dels horts socials ubicats a Terres Primeres. Aquest any és la tretzena edició del projecte, impulsat per la Fundació Julià Reig, i que es desenvolupa en un terreny cedit per casa Joan Antoni.

Enguany el nombre d'horts ha augmentat en 3 parcel·les més, passant dels 41 del 2018 als 44 d'aquesta temporada. Amb aquesta pujada en el nombre de terres per conrear, només una persona han quedat fora del projecte social dels horts per a la gent gran. A més, enguany hi ha 15 hortolans nous.

Els Horts de Terres Primeres

El projecte dels Horts de Terres Primeres es va començar l'any 2006 amb 17 parcel·les gràcies als terrenys cedits per la difunta Sr.a Maria Moles de Casa Joan Antoni, i té com a finalitat promoure l'autonomia de la gent gran a partir de la realització d'una activitat física senzilla en un entorn natural i que és útil. Tanmateix, promou la comunicació i les relacions socials entre les hortolanes i els hortolans.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200