Dimarts 7 de Juliol de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El Comú d’Encamp dóna a conèixer el programa d’activitats culturals del curs 2013-2014

El Comú d’Encamp dóna a conèixer el programa d’activitats culturals del curs 2013-2014

La dansa, la música, la pintura i la interpretació seran les protagonistes del programa d’activitats d’enguany.

El Comú d’Encamp ha donat a conèixer aquest dimarts el programa d’activitats culturals per al curs 2013-2014. La dansa, la música, la pintura i la interpretació seran les protagonistes del programa d’activitats d’enguany.

La consellera de Cultura i Socials, Olga Moreno, ha explicat que l’objectiu de l’oferta de la programació és “oferir un ventall ampli d’activitats culturals als infants, adults i també a la gent gran de la parròquia”.

Pel que fa a les novetats d’aquest any per als més petits per primer cop s’impartirà un curs dedicat al baix. Aquest nou instrument passa a complementar la formació que s’oferta en piano i guitarra.

També entra a la programació anual l’activitat de gimnàstica de manteniment pensada per a la gent gran que es va començar a impartir al final del curs passat i que va assolir una alta participació. Per aquest any s’han preparat 2 grups diferents que faran els exercicis al Café del Poble.

Moreno ha destacat la bona acceptació d’aquesta activitat “de seguida s’hi va apuntar gent i hem programat que hi hagi dos grups per tal d’oferir més places”, a més, ha afegit la consellera, la professora encarregada de l’activitat, Elena Navarro, és molt estimada per la gent gran de la parròquia.

Al mes de setembre s’obrirà el període de matriculació per a les diferents activitats, que inclouen propostes per a totes les edats. La dansa hi té un pes important, amb l’oferta de classes d’estils clàssics i també els més contemporanis, com ara l’escola hip hop per a infants i adults.

“Les activitats de dansa es faran en col·laboració amb AreaSport, que s’encarrega d’aportar els monitors per a que els usuaris puguin treure el màxim profit als cursos”, ha explicat Moreno.

Les activitats mantenen els mateixos preus que l’any passat i brinden una variada proposta cultural encampadana. Al Pas de la Casa, es realitzarà un taller de música per als més petits, un de dansa urbana i un altre de teatre infantil.

Pel que fa als adults es mantenen els cursos de l’any passat, amb la presència dels cursos de manualitats, de brodat, de tapis oriental, de pintura i dibuix, de manualitats i també de restauració i a pintura decorativa, a més dels ja esmenats de ball i dansa.

La consellera ha destacat que el fet d’incoporar a la Coral Sant Miquel al programa d’activitats li dóna visibilitat al treball que des de fa anys porta a terme l’entitat.

Les activitats infantils i les adreçades als adults de dansa començaran el 9 de setembre i s’acabaran el 27 de juny, mentre que les activitats culturals per adults, infants i per a la gent gran s'iniciaran el 16 de setembre i finalitzaran el 20 de juny.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200