Diumenge 27 de Novembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El Comú d'Encamp posa en marxa el VII concurs d'embelliment floral de la parròquia

El Comú d'Encamp posa en marxa el VII concurs d'embelliment floral de la parròquia

El Comú d’Encamp engega el VII concurs d’embelliment floral de la parròquia.
El Comú d'Encamp posa en marxa el VII concurs d'embelliment floral de la parròquia

Díptic del concurs

L’esdeveniment, organitzat pel Departament d’Higiene i Medi Ambient, està obert a tot comerç situat a Encamp o al Pas de la Casa i a qualsevol ciutadà resident a la parròquia.  Aquest divendres es començaran a repartir els tríptics informatius amb la butlleta corresponent perquè tothom qui ho vulgui pugui participar-hi.

Els interessats en el certamen hauran de lliurar la papereta a tràmits del Comú d’Encamp o del Pas de la Casa abans de l’1 de juliol del 2013. L’objectiu del concurs és incentivar la gent perquè mantingui les façanes netes i atractives a través de les flors.

Com en cada edició el concurs consta de 4 categories tant a Encamp com al Pas de la Casa. Així hi ha xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències i comerços. Les úniques normes per poder participar-hi és que els testos situats en els balcons i a les zones enjardinades s’han de veure des de la via pública. En el moment de la valoració el jurat tindrà en compte la varietat de flors exposades i la seva composició, la cura dels testos i l’adequació de l’entorn.

El jurat estarà constituït pels membres de la Comissió d’Higiene i de Medi Ambient, el cap de la secció de jardins i per un tècnic de jardineria. Les propostes presentades s’estudiaran durant els mesos de juliol i agost.

 

Premiats

Els tres primers classificats en les categories de xalets i edificis, i hotels i residències tindran un premi de 500 euros, 250 euros i 150 euros, respectivament. Mentre que en les categories d’apartaments i pisos, i comerços els premis seran de 250 euros pel primer, de 125 euros pel segon i de 75 euros pel tercer. I a tots els participants se’ls obsequiarà amb un sobre de llavors.

Està previst que el lliurement de premis es faci durant la tardor del 2013 al Comú d’Encamp i al despatx de tràmits del Pas de la Casa.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200