Dimecres 31 de Maig de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El Comú d'Encamp obre la convocatòria per a la contractació de joves interins durant l'estiu

El Comú d'Encamp obre la convocatòria per a la contractació de joves interins durant l'estiu

· Les places que s'ofereixen reforçaran els serveis de turisme, cultura, joventut i esports, entre altres. · Les sol·licituds es poden presentar al servei de tràmits d'Encamp o del Pas de la Casa fins al 19 d'abril a les 14 h
El Comú d'Encamp obre la convocatòria per a la contractació de joves interins durant l'estiu

Informadora turística durant l'estiu del 2020 a l'orri del Cubil

Encamp, 31 de març de 2021.- El Comú d'Encamp obre la convocatòria per a la contractació de joves durant l'estiu per a les places d'interins dels mesos de juliol i agost que reforçaran els serveis de turisme, cultura, joventut i esports, principalment, però també manteniment i medi ambient.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha explicat que "des del Comú volem donar una oportunitat laboral als joves de la parròquia" de manera que durant l'estiu puguin compaginar feina i  vacances acadèmiques, i per tant, "animo als joves a presentar-se a aquestes places".

Les places que s'ofereixen són, per exemple, com a guies de museus i monuments, reforç dels serveis de biblioteca del Pas de la Casa o a les instal·lacions esportives, com la piscina. També s'ofereixen places d'informadors a les oficines i espais d'interès turístic o de personal de suport al departament de Manteniment i Infraestructures o al d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura.  Es poden consultar totes les places disponibles al web del Comú d'Encamp en el següent enllaç.

El termini per presentar les sol·licituds acaba el dia 19 d'abril a les 14 h, en les bases de la convocatòria hi figuren els requisits que cal complir entre els quals destaca estar cursant estudis per l’obtenció del Diploma d’Ensenyament Professional (DEP), del Batxillerat Professional (BP), del Diploma Professional Avançat (DPA), estudis universitaris o cursant estudis per a l’obtenció de titulacions equivalents reconegudes pel Ministeri d’Educació.

Aquesta convocatòria també està oberta per cobrir les places de monitors i auxiliars de monitors per a les colònies de la Baronia i les activitats de 4X15 del Departament de Joventut i Esports. La informació relativa a aquesta convocatòria es pot consultar també al web del comú d'Encamp i el termini de sol·licitud també finalitza el 19 d'abril.

Aquest programa que fa anys que es desenvolupa a la parròquia permet als joves participants tenir una primera oportunitat laboral per acumular experiència i generar uns ingressos, i al mateix temps ampliar els efectius necessaris per incrementar els serveis d'atenció turística i les activitats per a joves i infants, entre altres serveis, de la parròquia durant els mesos d'estiu.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200