Divendres 1 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El Comú d'Encamp embellirà el nucli tradicional de la Mosquera amb petits murals de l'artista Samantha Bosque

El Comú d'Encamp embellirà el nucli tradicional de la Mosquera amb petits murals de l'artista Samantha Bosque

· S'han adjudicat les subvencions a entitats culturals i socials i s'obren els concursos per la programació cultural de l'Encamp en clau de llum, de les festes majors i de la festa del Poble · El consell de Comú d'avui ha aprovat l'adjudicació del subministrament de reactius per a la potabilització de l'aigua de la parròquia
El Comú d'Encamp embellirà el nucli tradicional de la Mosquera amb petits murals de l'artista Samantha Bosque

Laura Mas, cònsol major, durant la roda de premsa

Encamp, 27 de gener de 2022.- El consell de comú ha informat de diversos punts aprovats en les darrers juntes de govern entre els quals la contractació de l'artista Samantha Bosque per a l'embelliment del nucli tradicional de La Mosquera, amb la creació de petits murals, en col·laboració amb els propietaris dels immobles de la zona i seguint amb l'estil de la façana de Casa Viliella. Els murals representaran diferents escenes quotidianes i tradicionals de la vida encampadana de principis de segle XX.

La cònsol major, Laura Mas ha explicat que "una de les prioritats que ens hem marcat és l'embelliment de la parròquia" i per tant, "tirarem endavant nous equipaments i millores en la via pública, però també volem cuidar els petits detalls per protegir i embellir els nuclis tradicionals"

La cònsol s'ha referit a que "aquesta acció es duu a terme en una zona molt visitada  pels turistes", el nucli tradicional de La Mosquera, per la seva proximitat amb el Tremat i el Museu Casa Cristo, per això s'ha optat per seguir amb la línia artística encetada amb el mural gegant de la plaça Sant Miquel i fer més atractiu i emblemàtica aquesta zona de la parròquia.  Aquests treballs s'han adjudicat per un import de 10.045 euros i la previsió és que es comencin a pintar els murals cap a la primavera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obertura dels concursos per a la programació d'estiu

El consell de comú d'avui ha donat llum verda a obrir la convocatòria per a la programació cultural de l'estiu tant a Encamp com al Pas de la Casa. Properament es publicarà al BOPA l'inici del termini perquè les empreses es puguin presentar al concurs per tal de preparar el cicle "Encamp en clau de llum edició 2022", l'esdeveniment musical i artístic de l'estiu.

Consell de Comú 20220127

El departament de Cultura obrirà també la convocatòria per al subministrament d'espectacles de les festes majors i de la Festa del Poble d'Encamp. Paral·lelament ja s'han adjudicat els espectacles i grups musicals de Carnaval, del cicle de musicals infantils i del Festival de titelles que es presentaran properament.

Seguint en l'àmbit de la Cultura, s'han atorgat les subvencions a les entitats culturals i socials de la parròquia per un import de 81.111,20 €, un import superior a l'any anterior, principalment per la recuperació de l'activitat de les entitats que s'havia vist aturada com a conseqüència de la pandèmia. Les entitats subvencionades aquest any 2022 són l'Esbart Sant Romà, l'Associació Ball en Línia, Caritas, Creu Roja, l'Associació de Gent Gran d'Encamp i les associacions de mares i pares de l'Escola Andorrana d'Encamp i de les escoles franceses d'Encamp i del Pas de la Casa.

Adjudicació del subministrament de reactius i gestió de l'aigua potable

El consell de Comú ha adjudicat per un import de 40.407,86€ anuals i per quatre anys, a l'empresa Abiòtic, el subministrament de reactius i la gestió del funcionament dels equipaments de potabilització de l'aigua de les xarxes d'abastament de la parròquia d'Encamp.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200