Dimarts 30 de Maig de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El comú d'Encamp crearà un nou espai per a la gent gran

El comú d'Encamp crearà un nou espai per a la gent gran

· Després d’un procés de participació ciutadana, impulsat pel Departament de Socials amb la gent gran de la parròquia i amb els usuaris de l’espai, i d’estudiar diverses possibilitats, s’ha optat per remodelar l’actual Cafè del Poble situat a la plaça dels Arínsols.
El comú d'Encamp crearà un nou espai per a la gent gran

Edifici del Casal del Poble

Encamp, 25 de maig de 2023.- El comú d’Encamp crearà un nou espai per la gent gran a Encamp, i és per això que ha tret a concurs la redacció del projecte, publicat ahir mateix al BOPA. Després d’un procés de participació ciutadana, impulsat pel Departament de Socials amb la gent gran de la parròquia i amb els usuaris de l’espai i d’estudiar diverses possibilitats, s’ha optat per remodelar l’actual Cafè del Poble situat a la plaça dels Arínsols.

L’opinió majoritària (un 75%) de les persones que van respondre a l’enquesta que es va fer arribar a totes les cases, va ser mantenir l’actual espai, ampliant-lo i millorant-lo per tal de poder concentrar les activitats en una sola ubicació. Actualment una part de les activitats adreçades a gent gran es realitzen a la Valireta.

El nou equipament haurà de comptar amb un gran espai obert amb caràcter polivalent, un espai destinat a cafeteria, tres aules per activitats d’uns 40 m2 cadascuna, dos despatxos i una sala de reunions.

La cònsol major ha explicat que la idea principal és concentrar en un espai ampli, remodelat i acollidor tots els serveis per a la gent gran que ofereix actualment el comú d’Encamp, principalment activitats de lleure, el menjador social, sessions informatives, assessorament,....

El comú, ha previst en el plec, poder valorar dues opcions d’aquesta remodelació de l’edifici actual, per un costat, l’ampliació de l’edifici existent mitjançant la creació d’una nova planta a la part superior, o bé, l’ampliació de l’edifici existent mitjançant la creació d’una nova edificació a la parcel·la adjacent per concentrar tots els espais en una única planta.

La cònsol major ha afegit que “volem comptar amb les aportacions de tot el col·lectiu de gent gran per acabar de definir tots els detalls d’aquest nou equipament per què se’l puguin fer seu des del primer dia fent referència a que es realitzarà un procés d’exposició pública i participació ciutadana.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200