Diumenge 9 de Maig de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / El Comú d'Encamp construirà un nou parc infantil, un skate parc i pistes de petanca al Pas de la Casa

El Comú d'Encamp construirà un nou parc infantil, un skate parc i pistes de petanca al Pas de la Casa

· El Consell de Comú també ha informat de la sentència del TC que confirma la constitucionalitat de la rebaixa al 0% de la cessió urbanística per construir habitatge de lloguer · S'adjudiquen els treballs per al manteniment de voravies, que començaran pel carrer del Pedral i del Mirador
El Comú d'Encamp construirà un nou parc infantil, un skate parc i pistes de petanca al Pas de la Casa

Sessió del Consell de Comú

Encamp, 29 d'abril de 2021.- El Comú d'Encamp ha donat avui llum verda a l'inici de la licitació per a la construcció d'un nou parc infantil al Pas de la Casa, que tot i que inicialment estava previst construir-lo a l'altre costat del riu, finalment es farà a la zona de l'antiga duana.

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que el parc infantil es complementarà amb un nou skate parc i la creació de varies pistes de petanca, creant una zona lúdica que estarà distribuïda en dos nivells. Inicialment es preveu una dotació de 170.000 euros, que s'ampliarà fins a 250.000 euros per realitzar el projecte del parc infantil. Aquesta inversió permetrà també que l'actual parc infantil de l'avinguda del Consell General es pugui cobrir per ser utilitzat durant els mesos de mes fred "donant resposta a la demanda dels veïns per poder gaudir d'una zona de lleure també durant els llargs mesos d'hivern"

Sentència del TC referent a la cessió del 0% per a la construcció d'habitatge de lloguer

En el marc del Consell de Comú també s'ha informat de la recent sentència del  Tribunal Constitucional que desestima la demanda i confirma per tant la constitucionalitat de rebaixar fins al zero per cent la cessió urbanística d'aquelles construccions destinades a lloguer. El Comú d'Encamp va ser el primer Comú a aprovar aquesta mesura el passat mes de gener.

El cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, ha indicat que "estem convençuts que és una bona mesura per fomentar l'habitatge de lloguer de nova construcció" i que per tant revertirà positivament en la parròquia d'Encamp no només ampliant-ne l'oferta sinó també la qualitat de l'habitatge que desitgem en una parròquia residencial com la nostra.

400.000 euros en manteniment de voravies i es començarà pel carrer del Pedral i del Mirador

Entre els punts informats, relatius als acords de les juntes de govern, la cònsol major, Laura Mas ha destacat l'adjudicació dels treballs per la reforma i manteniment de les voravies, inclòs en el pla de manteniment i embelliment de la parròquia, i que comptarà amb les primeres actuacions al carrer del Pedral i del Mirador. S'ha adjudicat un total de 400.000 euros, 240.000 € a l'empresa Construccions la Neu i 160.000 € a l'empresa Sideco SL.

Treballs de millora a la piscina del Complex Esportiu d'Encamp

Laura Mas ha explicat que s'han adjudicat els treballs d'impermeabilització de les piscines del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, una inversió de manteniment que ja és va preveure en pressupost d'enguany "per seguir millorant les instal·lacions esportives".  Les obres de  manteniment s'han adjudicat a l'empresa Locubsa per un import de 382.565,65 euros i està previst que es realitzin a principis de juliol.

Vall del Madriu-Perafita-Claror

La sessió del Consell de Comú ha aprovat dos convenis de col·laboració amb el Ministeri de Cultura i Esports del Govern d'Andorra i la Comissió de Gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror. Un d'ells inclou els termes de la col·laboració entre totes les entitats, i l'altre conveni inclou les clàusules relatives al programa integral de conservació i revaloració del jaciment de la Farga.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200