Dimecres 7 de Juny de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Correos i La Poste d'Encamp es traslladen, temporalment, a casa comuna per l'inici de les obres de l'oficina actual

Correos i La Poste d'Encamp es traslladen, temporalment, a casa comuna per l'inici de les obres de l'oficina actual

· A partir de l’1 de febrer ambdós serveis postals estaran ubicats al vestíbul de casa comuna a la plaça dels Arínsols en el seu horari habitual · El trasllat que serà temporal, es produeix per l’inici de les obres de millora de l’edifici comunal, conegut com antiga casa comuna, que es preveu que durin fins a l’estiu.
Correos i La Poste d'Encamp es traslladen, temporalment, a casa comuna per l'inici de les obres de l'oficina actual

Emplaçament temporal de Correos i La Poste

Encamp, 26 de gener de 2022.- A partir de l’1 de febrer els serveis postals de Correos i La Poste d’Encamp ubicats actualment a la planta baixa de l’edifici de l’antiga casa comuna a l’avinguda de François Miterrand es traslladaran, temporalment, al vestíbul de casa comuna, a la plaça dels Arínsols, per l’inici de les obres de millora de l’edifici on s’ubiquen actualment.

Tant el servei de Correos com La Poste, mantindran el seu horari habitual, i per tant, l’únic canvi serà la ubicació. Aquest trasllat és de caràcter temporal i fins a la finalització de les obres, que es preveu de cara a l’estiu. Un cop finalitzats els treballs de remodelació, embelliment i millora de l’eficiència energètica, ambdós serveis retornaran a l’espai actual.

El dia 31 de gener, l'oficina de La Poste romandrà tancada per poder realitzar el trasllat a les noves dependències i Correos adaptarà l'obertura a un horari reduït per aquella jornada de trasllat.

L’horari d’atenció al públic a partir de l'1 de febrer en les noves dependències, serà el mateix que habitualment, és a dir, de 9:30 h a 11 h en el cas de Correos i de 9:00 a 12:00 en el cas de La Poste.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200