Dijous 9 de Juliol de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Comencen els test d'anticossos per detectar el grau d'immunitat de la població davant el coronavirus

Comencen els test d'anticossos per detectar el grau d'immunitat de la població davant el coronavirus

A Encamp s'han realitzat 1300 tests durant el dia d'avui en els Stop Labs d'Encamp i del Pas de la Casa, amb un dispositiu format per 127 persones entre sanitaris, bombers, voluntaris i treballadors comunals

El Comú d'Encamp ha engegat avui de forma coordinada amb totes les administracions i agents implicats en el dispositiu per a la realització de les proves per a l'estudi d'immunitat de la població,  amb la realització de 1300 tests.

Els 127 sanitaris, bombers, voluntaris i treballadors comunals que formen part del dispositiu han començat avui amb els tests en les diferents ubicacions, a Encamp, a l'aparcament del Funicamp i al Complex Esportiu, i al Pas de la Casa al Centre Esportiu i a la planta 0 a l'aparcament del Bullidor.

Des del Centre de trucades ubicat a la Sala del Consell, es segueixen realitzant les trucades per fer les assignacions de dia i hora. De moment s'ha assignat les cites fins dimecres, de manera que així amb l'experiència del primer dia és poden ajustar les hores amb més precisió per agilitzar al màxim el procediment.

Des de la coordinació del dispositiu es valora positivament el desenvolupament del primer dia.

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200