Dimarts 9 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Bona participació en el programa d’activitats esportives d’estiu d’Encamp

Bona participació en el programa d’activitats esportives d’estiu d’Encamp

Les colònies d’estiu als Cortals han registrat 85 inscrits i el 4x15, uns 40 per torn.

Valoració excel·lent de les colònies d’estiu als Cortals organitzades pel Departament de Joventut i Esports d’Encamp i el Pas de la Casa. S’hi han inscrit 85 infants i joves d’entre 8 i 17 anys, repartits en dos torns. Tots ells s’han allotjat a l’Alberg de la Baronia, on han dut a terme diverses activitats. Les que han tingut més èxit han estat els esports d’aventura, les excursions, les acampades i l’assistència a l’espectacle del Cirque du Soleil d’Andorra la Vella, ja que la programació de totes les activitats girava al voltant de la temàtica del circ.

Pel que fa al 4x15, les activitats s’han allargat durant deu torns setmanals. Cadascun ha tingut al voltant d’uns quaranta participants i a l’agost alguns han rondat els cinquanta. La majoria dels inscrits, d’entre 6 i 12 anys, han estat de la parròquia. També n’hi ha hagut d’altres punts del Principat i de l’exterior. La meteorologia ha alterat algunes activitats programades però hi havia alternatives previstes, de forma que el resultat ha estat igualment positiu. Les que han tingut més acceptació han estat la visita al centre 360ºeXtrem, al Bosc Aventura i les excursions de muntanya.

El balanç excel·lent de la programació d’activitats esportives d’estiu constata que l’oferta del Comú és molt satisfactòria per a les famílies i que la línia que se segueix és l’adequada. També cal destacar la bona feina feta pels monitors, tant els joves eventuals com els fixos del Departament de Joventut i Esports. En pocs dies han desenvolupat una feina molt rigorosa i creativa amb molta responsabilitat, demostrant ganes d’aprendre i predisposició a treballar en equip.

Comparteix
arxivat sota: , ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200