Dilluns 8 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Avui comença la Volta a peu a Andorra

Avui comença la Volta a peu a Andorra

Durant sis dies, els participants recorreran les muntanyes del país.

La Volta a Andorra a peu és una activitat adreçada a joves, que es realitza en diferents etapes, i que està dividida en dos torns. El primer, per a joves d’entre 12 i 14 anys, comença avui i s’allargarà fins a l’11 de juliol. L’itinerari passarà per Montaup, la Coma Obaga, Angonella, el Pla de l’estany, Baiau, Comapedrosa i finalitzarà a Arinsal.

Els 12 participants inscrits en aquest torn realitzaran activitats complementàries, com visites a punts d’interès al llarg de la volta, la redacció d’un diari, un taller de seguretat a la muntanya, o xerrades d’introducció a la muntanya i a la flora i fauna del país. A més, pernoctaran a la xarxa de refugis d’Andorra.

Tanmateix, del 20 al 25 de juliol, està previst el segon torn de la Volta a peu a Andorra, adreçada a joves de 15 a 17 anys, i en què a data d’avui, estan cobertes 8 de les 12 places existents. En aquest cas, l’itinerari s’iniciarà al Pont de la Plana i passarà per Perafita, l’Illa, Montmalús, la Portella, Juclar i Incles.

La Volta a peu a Andorra, organitzada pel Comú d’Encamp, és una de les activitats que es proposa a les Setmanes Joves que ofereixen els 7 comuns amb la col·laboració del Carnet Jove.

Comparteix
arxivat sota: ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200